IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Haziran 2011, 10:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Manisa'da Katliam Gibi Kaza 6 ölü!!





MANİSA’nın Akhisar İlçesi’nde iddiaya göre tekerleği patlayan minibüs, zeytin tarlasına uçup ağaca çarptı.
İSTANBUL'dan, İzmir'in Torbalı İlçesi'ne giden 25 yaşındaki Ahmet Irmak yönetimindeki minibüs, Manisa'nın Akhisar İlçesi yakınlarında lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkıp taklalar atarak zeytin ağaçlarının bulunduğu tarlaya girdi. Minibüste bulunanlardan 3'ü olay yerinde, 3'ü hastanede yaşamlarını yitirdi, 4 kişi de ağır yaralandı.

Kaza dün saat 19.00 sıralarında Akhisar'a 8 kilometre uzaklıktaki rampalarda meydana geldi. İçinde, İzmir ve Torbalı'da düzenlenecek dini toplantılara katılacakları öğrenilen ve Nur cemaatinden oldukları iddia edilen kişilerin bulunduğu, Ahmet Irmak yönetimindeki 34 UK 5268 plakalı minibüsün lastiği, rampa aşağı inişte patladı. Savrulup kontrolden çıkarak devrilen minibüs, taklalar atarak zeytin ağaçlarının bulunduğu tarlaya girdi.

Kazanın olduğu yerin hemen karşısında bulunan Mirbey Dinlenme Tesisleri içindeki Melodi Kır Bahçesi'ndeki bir düğüne katılanlar, hemen yardıma koştu. Kısa zamanda trafik ekipleri ve ambulanslar olay yerine geldi. Kazada, minibüs sürücüsü Ahmet Irmak, yolculardan Aziz Erdem ve Uğur Taner Tan olay yerinde can verdi. Ağır yaralı olarak Akhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özcan Özen, Seyfullah Bahar, kardeşi Faruk Bahar da yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

6 kişinin öldüğü kazada, yaralılardan Kerem Koç ile Mahmut Müshap Yalçın, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Ali ihsan Dilmen ve Mehmet Ceren de Akhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Kaza sırasında araçtan çevreye çok sayıda dini yayın ve takvim saçıldı. Kazayla ilgili soruşturmanın ve yaralıların tedavisinin sürdüğü belirtildi. Ölenlerin cenazelerinin İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi.
(Manisa), (DHA)




__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
6, gibi, katliam, kaza, manisada, ölü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık