IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2007, 16:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye Teröre Lanet Okuyor !




Hakkari’de 12 askerin şehit edildiği, 16 askerin yaralandığı saldırı, Edirne’den Erzurum’a kadar yurdun çeşitli yerlerinde düzenlenen gösterilerle protesto edildi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Hakkari’de 12 askerin şehit edildiği, 16 askerin yaralandığı saldırı, yurdun çeşitli yerlerinde düzenlenen gösterilerle protesto edildi. Aksaray’da, 12 güvenlik görevlisinin şehit olduğu haberini alan vatandaşlar, Atatürk Anıtı’nın bulunduğu Hükümet Konağı önünde toplanmaya başladı. Bir grubun Türk Bayrakları ile Bankalar Caddesi Hükümet Konağı önünde başlattığı protesto yürüyüşüne, çevredeki esnaf ve vatandaşlar da katıldı. Hükümet Meydanı’nda çeşitli sloganlar atan grup, terör örgütü ve DTP milletvekillerini protesto etti.

-EDİRNE-
Edirne’de, İstasyon Mahallesi’nde toplanan grup, Eski İstanbul ve Saraçlar Caddesi’nde terör örgütü aleyhine sloganlar atarak Atatürk Anıtı’na geldi. Burada şehitler için saygı duruşunda bulunan grup, İstiklal Marşı’nı okudu. Grup adına açıklama yapan Hüseyin Kırcı, sınır ötesi operasyon için daha fazla beklenmemesi gerektiğini belirterek, ’’Şehitlerimizin aziz ruhları için, kanlar yerde kalmamalı, terörün kökü kazınmalı’’ dedi.
Grup, basın açıklamasının ardından dağıldı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

-MANİSA-
Manisa’da bir grup, terör saldırısına tepki olarak, terörle mücadelede görev almak üzere askerlik şubesine müracaatta bulunmak istedi. Türk Bayrağı taşıyan grup, Manisa Askerlik Şubesi yetkililerine daha önce askerlik görevlerini yapmış olmalarına karşın, terörle mücadelede görev almak üzere yeniden askere alınmak üzere başvuruda bulunmak istediklerini bildirdi. Grup içinde yer alan ve vatani görevini Hakkari’de yapan Mehmet Kıvanç, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 ay içinde 45 askerin şehit verildiğini, artık herkesin uyanması ve gerçekleri görmesi gerektiğini söyledi.
Grup içinde bulunan 68 yaşındaki Zeynel Bayram, askerliğini Kilis’te yaptığını belirterek, ’’Hepimiz gideceğiz. Şahsen ben hazırım, yarın çağırsalar gideceğim. 68 yaşındayım, ama tekrar gitmek istiyorum ve hiç gücenmeden dağı taşı gezebilirim. Yani şu anda kendime muktedirim’’ dedi.
-MUĞLA-
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir grup vatandaş, ellerinde Türk Bayraklarıyla Bodrum Gümbet kavşağındaki Atatürk Heykeli önünde toplandı. Terör örgütü aleyhine sloganlar atan gruptakiler, Atatürk heykelini Türk bayraklarıyla donattılar. Protestocu gruba, araçlarıyla yoldan geçen vatandaşlar da korna çalarak destek verdi.
-BİLECİK-
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde belediye binası yakınında toplanan grup, Bozüyük-Eskişehir kara yolunda ellerindeki Türk bayraklarıyla yürüyüşe geçti. Kara yolunu trafiğe kapatan ve terör örgütünü lanetleyen sloganlar atan grup, daha sonra güzergah değiştirerek, Bozüyük-Bursa kara yolunu trafiğe kapattı.
-MERSİN-
Mersin’de Metropol İş Merkezi önünde toplanan bir grup Mersin Üniversitesi (MEÜ) öğrencisi, ellerindeki Türk bayraklarıyla Hastane ve İstiklal caddeleri boyunca sloganlar atarak yürüyüp, İl Jandarma Alay Komutanlığı önüne geldi. Yürüyüş boyunca zaman zaman vatandaşların da desteğini alan grup, burada şehitlerin anısına saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı okudu. Daha sonra grup adına açıklama yapan Salih Göçer, gelişmelerden üzüntü duyduklarını, bu tür olumsuzlukların son bulmasını istediklerini belirtti. Grup, açıklamanın ardından dağıldı.
-KOCAELİ-
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, aralarında şehit ailelerinin de bulunduğu topluluk, Cumhuriyet Meydanı’nda ellerinde Türk bayrağı ve PKK’yı protesto eden pankartlarla toplandı. Burada PKK aleyhine slogan atan ve tekbir getiren grup, Eskiçarşı Caddesi’nden yürüyüşe geçti. Yürüyüş boyunca esnaf ve vatandaşlar alkışlarla araç sahipleri de kornalarıyla yürüyüşe destek verdi. Cumhuriyet Meydanı’na dönen topluluk, Atatürk Anıtı önünde saygı duruşuna bulunup İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra dağıldı. Bu arada, Yenimahalle’de D-100 Karayolu’nu trafiğe kapatmak isteyen grup, güvenlik güçlerinin uyarıları sonucu dağıldı.
ANKARA’DAKİ PROTESTO GÖSTERİSİ
Başkentte bir grup vatandaş, Hakkari’de askeri birliğe teröristlerce düzenlenen saldırıyla ilgili olarak PKK terör örgütüne yönelik protesto gösterisi yaptı. Güvenpark’taki Zafer Anıtı önünde bir araya gelen gruptakiler, İstiklal Marşı okuyarak, ellerindeki Türk bayraklarını salladılar. Gruptakiler, ’’Meclis’i basarız, 20 kişiyi asarız’’, ’’İmralı’yı basarız, Apo’yu asarız’’, ’’Vur vur inlesin, Kuzey Irak dinlesin’’, ’’Türküz, güçlüyüz, Atatürkçüyüz’’, ’’Hiçbir siyasi partinin arkasından gitmeyeceğiz, vatana sahip çıkacağız’’, ’’Barzani şaşırma, sabrımızı taşırma’’ şeklinde sloganlar atarak, ’’Sen rahat uyu şehidim, sen yoksan biz varız’’ yazılı dövizler taşıdılar.
Oğlunun askerde olduğunu ve şehit yakını olduğunu söyleyen bir kadın ise ’’Çocuklar babasız kaldı, ne bekliyorsun Türkiye? Beni de askere alın’’ diye bağırdı. Bu arada, gruptakiler arasında zafer işaret yapan 2 kişi polis tarafından göz altına alındı. Vatandaşlar, zafer işareti yapan göstericilere, ’’İçimizde provokatörler var. Bizim yaptığımızdan daha fazlasını Türk Milleti yapacaktır’’ diyerek tepki gösterdiler.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
lanet, okuyor, terore, teröre, türkiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ne Güneşler Batıyor...(teröre lanet) Gravity Serbest Kürsü 0 29 Haziran 2009 17:05
Bartın'da teröre lanet yürüyüşü Süslü Haber Arşivi 0 14 Ekim 2008 16:22