IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Haziran 2011, 14:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ölüm Lunaparkı Bir Can Daha Aldı .. !




Ölüm lunaparkı 'ruhsatsız' çıktı

Küçükçekmece'de, genç bir kızın yok yere öldüğü lunaparkın kaçak olduğu ortaya çıktı. Lunaparkın işletme ruhsatının 4 yıl önce bittiğini belirleyen polis, şirket sahibi Ferhat K.'yi arıyor


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Daha önce 5 kişinin kaza geçirdiği, önceki gün de 18 yaşındaki Hatice Ataman'ın hayatını kaybettiği Kavaklı Lunapark ruhsatsız çıktı. Küçükçekmece Asayiş Büro ekipleri, Ferhat K.'ye ait lunaparkın işletme ruhsatının 2007'de bittiğini ve yenilenmediğini tespit etti. Polis, 4 yıldır kaçak çalıştırılan lunaparkın mesul müdürü Metin A. ve teknik sorumlusu Mustafa K.'yi gözaltına aldı. "Discovery" adlı makinenin yeni olduğunu ve arızasının bulunmadığını ifade eden ikili, "taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçundan Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. İki çalışan denetimli serbestlikle bırakıldı. Şirket sahibi Ferhat K. ise ifadesi alınmak üzere aranıyor. Kaçak lunaparka, Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) girdikten sonra eğlenmek için giden Hatice Ataman, Discovery (Keşif) isimli eğlence aracından düşerek hayatını kaybetti. Ataman'ın teyzesinin kızı Seda Afşit ise jeton aldığı halde son anda korkarak koltuktan inip, belki de ölümden kurtuldu.

BELEDİYE: DENETİMLERDE SORUN YOK

Seda Afşit, "Koltuğa oturduktan sonra tedirgin oldum. Binmekten vazgeçerek indim. Hatice'yi de inmesi için uyardım. Ama o binmek istediğini söyledi. Bir süre sonra makine çalıştı. Hatice ve yanındaki Sevim çığlık atmaya başladı. Görevliye "Makineyi durdurun" diye defalarca bağırdım. Bana "Zaten şimdi duracak" dedi. Makine o kadar hızlıydı ki kuzenimin nasıl uçtuğunu görmedim. En son çığlıklarını duyduğumu hatırlıyorum. Kulaklarımdan o çığlık hiç gitmeyecek. Çığlık atarak öldü. Korku filmi gibiydi" dedi. Öte yandan Küçükçekmece Belediyesi, gerekli denetimlerin yapıldığını ileri sürdü. Belediyeden yapılan açıklamada 20 Ağustos 2008 tarihinde yapılan denetimde söz konusu lunaparkın, periyodik bakım sözleşmelerinin dosyasında bulunduğu ve işletmede bir makine mühendisinin istihdam edildiği tespit edilmiştir" denildi.

'Kilidin karşılığı yoktu'
Hatice'nin arkadaşı Sevim Türe, ölümden döndüğü anı anlattı: "Hatice ve ben yeleğe benzeyen güvenlik kafesini kafamızdan geçirerek bacak aramıza kadar indirdik ama kilitleyemedik. Çünkü kilidin gireceği bir karşılığı yoktu. Görevlilere seslendik ama o sırada Discovery çalıştı. Hatice ile ikimizin güvenlik kafesi aynı anda açıldı. Biz çığlık atmaya başladık. Tek elimle kendi kafesimi tutarken, tek elimle de Hatice'yi tutmaya çalıştım. 'Kız düşecek' diye bağırdım. Elimden fırladı. Discovery öyle hızlıydı ki nereye fırladığını bile görmedim."


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 23 Haziran 2011, 00:22   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ölüm Lunaparkı Bir Can Daha Aldı .. !





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
(
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
çok kotu olmuş yazık kıza:S

 

 

Etiketler
lunaparkı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dünyanın En Korkunç 5 Lunaparkı Hesna Merak Ettikleriniz 0 09 Kasım 2011 16:38
Cizreli çocukların 'tahta' lunaparkı KarakıZ Haber Arşivi 0 07 Kasım 2011 22:08
Justin Yüzünden,ÖLÜM Tehdidi Aldı!.. Sametold Haber Arşivi 0 03 Ekim 2010 20:04