IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ekim 2007, 18:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hakkari de Meydana Gelen Hain SaldırıLar..




Devletimizin bağımsızlığı, aziz milletimizin bütünlüğü uğruna hiç bir fedakârlıktan kaçınmayan kahraman Mehmetçiğimize ve vatandaşlarımıza yönelik bu hain saldırıları ...
Ülke bütünlüğünün teminatı olarak, her daim göreve hazır olan Mehmetçiğimize yönelik bu saldırının merkezinin neresi olduğu ve saldırının kimler tarafından yapıldığı artık gün gibi aşikârdır.
Yapılan bu hain saldırı sadece Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik değil, tüm milletimize yapılmış bir meydan okumadır. Türkiye Cumhuriyeti sınırlarına yönelik fiili bir saldırı söz konusudur. Bu saldırı göstermektedir ki, Türkiye Cumhuriyeti'nin sınır güvenliği tehdit altındadır.
Sınır ötesi operasyon tartışmalarının gündemde olduğu şu günlerde yapılan bu saldırının karşılıksız kalmayacağı ve bu saldırıyı yapan hainlere en sert şekilde cevap verilmesi gerektiği kanaatindeyiz.
Uluslar arası hukuk kurallarından doğan “sınırlarımızı ve vatanımızın bütünlüğünü koruma” adına başka ülke topraklarında yapılanan bir terör örgütüne operasyon yapmak en tabi hakkımızdır. Bu hakkı kullanma konusunda artık Yüce Milletimizin sabrı kalmamıştır.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir. Büyük devlet olmanın gereği ise; milletinin güvenliği, huzuru ve menfaati için uluslar arası tepkileri göğüsleyip gereken adımı atmak, vatan evlatlarının akan kanlarını durdurmaktır.
Terörle mücadele ülkemizin milli bir davasıdır. Türk Gençliği; hükümet tarafından alınacak terör yuvalarına yönelik operasyon kararının arkasındadır. TBMM'de tezkere konusunda ortaya çıkan müşterek mutabakata paralel şu ana kadar toplumumuzda sağlanan birlik ve beraberliğin artarak daha üst düzeye ulaşmasını beklemekteyiz. Toplumumuzun tüm kesimlerinin; her konuda ve her alanda pkk ve işbirlikçilerine karşı süren topyekûn mücadele kararlılığının sürmesini bekliyor; bu konudaki milli refleksin artarak devam etmesini temenni ediyoruz. Ancak bu tepkilerin toplumsal huzuru bozacak provokatif eylemlere dönüşmemesi dileğiyle tüm milletimizi sağduyulu davranmaya davet ediyoruz.
Bu saldırının acısını yüreğimizde hissederek; Hakkâri'de vatan evlatlarına ve vatandaşlarımıza karşı yapılan saldırıyı bir kez daha nefret ve şiddetle kınıyoruz. Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine, aziz milletimize ve kahraman Türk ordusuna sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 22 Ekim 2007, 20:02   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hakkari de Meydana Gelen Hain SaldırıLar..




Amin. KanLarI Yerde kalmicaktir.

 

 

Etiketler
gelen, hain, hakkari, meydana, saldirilar, saldırılar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hakkari'de hain saldırı: 3 şehit Seth Haber Arşivi 2 25 Ekim 2014 19:27
Güroymak ve Hakkari'deki Hain Saldırılar.. Düş Haber Arşivi 0 19 Ekim 2011 14:10
Hakkari'de hain saldırı Angel Haber Arşivi 1 24 Eylül 2008 04:36
Hakkari'de hain tuzak Collettivo Haber Arşivi 1 23 Temmuz 2008 19:04
Hakkari'de hain tuzak Collettivo Haber Arşivi 0 12 Temmuz 2008 12:11