IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Temmuz 2011, 18:55   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hamile eşini hastanelik etti





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Adıyaman'da kocası tarafından darp edilen 7 buçuk aylık hamile kadın, köydeki evinden kaçıp polise sığındı; vücudunda morluklar oluşan anne adayı hastaneye kaldırıldı.
Merkeze bağlı Kuyucak köyünde ikamet eden 7 buçuk aylık hamile olan Ç.A. (21), adı öğrenilemeyen çiftçi kocası ile ailevi bir sebepten dolayı tartıştı. Sinirlenen koca, eşini tekme-tokat döverek hastanelik etti. Vücudunda morluklar oluşan anne adayı, köy minibüsüne binerek kent merkezine geldi. Vücuduna aldığı darp nedeniyle kendini iyi hissetmeyen hamile kadın, Emniyet Müdürlüğü kontrol noktasına sığındı.
DERDİNİ POLİSE ANLATTI
Görevli polislere darp edildiğini söyleyen çaresiz kadın, polisten yardım istedi. Polis, sağlık görevlilerini arayarak ambulans istedi. Emniyet Müdürlüğü'ne gelen sağlık görevlileri, ilk müdahaleyi ambulansta yaptıkları genç kadını daha sonra Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü.
24 SAAT GÖZETİM ALTINDA KALDI
Tedavisine başlanılan genç kadının vücudunda morluklar oluştuğu belirlenirken, kendisinin ve karnındaki bebeğin genel sağlık durumlarının iyi olduğu fakat her türlü ihtimale karşı 24 saat gözetim altında tutuldu. 24 saatlik gözetim süresinin ardından genç kadında ve karnındaki bebeğinin hayati bir tehlikesinin bulunmaması nedeniyle taburcu edildi.
Genç kadının hastanede gözetim altında tutulduktan sonra jandarma nezaretinde Adıyaman Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Genel Cerrahi uzmanının da kontrol edeceği anne adayının, daha sonra jandarma ile köydeki evine götürüleceği öğrenildi. Jandarma aracıyla hastaneden ayrılan Ç.A., İHA Muhabirinin 'Eşiniz size neden dövdü?' sorusuna "Dövmedi" diye cevap verdi.
Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Zülfikar Işık, darp edilen hamile kadının 24 saat gözetim altında tutulduğunu söyledi. Işık, genç kadının ve karnındaki bebeğinin herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığını söyleyerek, şunları söyledi: "Çok uzun zamandan beri acil servisimize eşi tarafından dövülerek, yaralanarak müracaat eden hasta olmamıştı. Dün akşam saatlerinde acil servisimize eşi tarafından dövülerek yaralanan bir bayan müracaat etmişti.

Hasta kadın doğum uzmanı doktorumuz tarafından değerlendirilerek, gözlem amacıyla Kadın Doğum Servisi'ne yatırılmış ve bir günlük gözlemin akabinde hamilelik riski kalmadığı düşünülerek taburcu edildi. Taburcu sonrası, her türlü ihtimale karşı Genel Cerrahi Uzmanı tarafından kontrol edilmek üzere Adıyaman Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Aile içi şiddetin sebebi olarak; en başta eğitim noksanlığı, ekonomik ve sosyal problemlerin geldiğini düşünüyoruz. Eşlerin birbirlerine karşı daha sevgi ve saygıyla bakmalarını tavsiye ediyoruz."

Genç kadının tedavi sonrası jandarma tarafından köyüne götürüleceği öğrenilirken, jandarmanın olayla ilgili soruşturması devam ediyor.


__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
etti, eşini, hamile, hastanelik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hamile eşini tarlada öldürdü Seth Haber Arşivi 0 11 Eylül 2014 13:38
40 yıllık eşini hastanelik etti Violent Haber Arşivi 1 11 Şubat 2013 11:30