IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Temmuz 2011, 11:34   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eşini balkondan attı




Eşini balkondan attı

Adana'da bir kişi, arkadaşının doğum gününe gittiği için tartıştığı eşini 3 yaşındaki kızının gözü önünde balkondan iterek ölümüne neden olduğu ileri sürülerek gözaltına alındı. Ankara'nın Keçiören ilçesinde ise bir kadın, evinde 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

EŞİNİ BALKONDAN ATARAK ÖLDÜRDÜ İDDİASI

Adana'da bir kişi arkadaşının doğum gününe gittiği için tartıştığı eşini 3 yaşındaki kızının gözü önünde balkondan iterek ölümüne neden olduğu ileri sürülerek gözaltına alındı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Olay, Huzurevleri Mahallesi 77066 Sokak'taki Gizem Apartmanı 3'üncü kattaki dairede meydana geldi. İddiaya göre 4 yıllık evli Dudu ve Muhammet Ş. çifti dün akşam Dudu Ş. yan komşusunun doğum gününe gittiği gerekçesiyle tartıştı. Kısa süre sonra, çığlık sesi üzerine dışarı çıkan apartman sakinleri Dudu Ş.'nin aşağıya düşmüş halde yaralı olarak buldu. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne götürülen Şimşek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Cinayet Bürosu ve Olay Yeri İnceleme ekipleri olayın yaşandığı evde inceleme yaptı.

Polis çevredeki vatandaşlara olayın nasıl olduğunu ve Dudu Ş.'nin nereden düştüğünü sorarken Şimşek'in 3 yaşındaki kızı N. Ş.,"Babam annemi aşağıya attı" dedi. Küçük kızın bu sözleri üzerine polis, olayın cinayet olabileceği şüphesiyle küçük kızı evlerine çıkartıp annesinin düştüğü yeri göstermesini istedi. N. Ş. olayın olduğu yeri polislere gösterdi. N. Ş. bu iddiaları üzerine babası Muhammet Ş. gözaltına alındı. Şimşek, kızının iddialarına karşın, "Kızım balkondan düşüyordu. Eşim, kızımızı kurtarmak isterken kendisi aşağıya düştü. Kızımın söylediklerine nasıl inanıyorlar. Ben eşimi öldürmedim. Onu çok seviyorum. Kızım daha 3 yaşında nasıl onun dediklerini inanırlar" dedi.

Cinayet masası ekipleri tarafından gözaltına alınan ve emniyetteki sorgusunun ardından Muhammet Şimşek, "Kasten adam öldürmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Bu arada hayatını kaybeden genç kadının dedesi Rafet Göndüz de damatlarının böyle birşey yapacağına ihtimal vermediklerini belirterek, "Akşam torunun balkondan düştü dediler hastaneye gittik ama gittiğimizde torunum hayatını kaybetmişti. Bize torunum kızı balkondan düşerken kendisi tutmak istemiş ama onu kurtarıp kendisi düşmüş ölmüş böyle anlatıldı. Kocasının öldürdüğü söyleniyor ama ben buna inanmıyorum. Ancak torunum annesi bunları duyunca damattan şikayetçi oldu" dedi.

8 YERİNDEN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Olay, Atapark Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'nde meydana geldi. En son saat 10.30 sularında küçük oğluyla telefonda görüşen Ümmühan Tuncer (58), kocasının cuma namazından dönüşü sırasında evinde ölü olarak bulundu. 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen kadının cesedi, polisin yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yaklaşık 4-5 yıldır aynı adreste ikamet ettiği ve öncesinde de aynı bölgede yaşadığı öğrenilen Tuncer'in hiç kimseyle herhangi bir sorunu olmadığı belirtildi.

Olayla ilgili olarak eşi Hamza Tuncer'i gözaltına alan polis, evdeki dizüstü bilgisayarı ve yazıcı kablolarını da incelemeye aldı. Ümmühan Tuncer'in 20-25 yıllık arkadaşı olan bir komşusu, Tuncer'in çok iyi birisi olduğunu ve olayı polislerin gelmesiyle öğrenerek çok şaşırdıklarını ifade etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 09 Temmuz 2011, 11:44   #2
Çevrimdışı
Ein
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eşini balkondan attı




Hayvan.

 

Alt 09 Temmuz 2011, 23:39   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eşini balkondan attı




Nedir bu yav , son zamanda kadina siddet ile okudugum/duydugum kacinci haber bu?
Hangi analar böyle hayvanlar yetistirir oldu?
Gücünüz kari-kiza yetiyor , yav sabir.

__________________
Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir..
 

 

Etiketler
attı, balkondan, eşini


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eşini dövüp balkondan attı Seth Haber Arşivi 0 05 Ağustos 2014 13:32
5 yaşındaki yeğenine tecavüz edip balkondan attı PassioN Haber Arşivi 8 07 Ocak 2012 16:02
İki Çocuğunu Bıçaklayıp Balkondan Attı Kacak Haber Arşivi 0 24 Kasım 2011 21:32
Eşini öldürüp yola attı System Haber Arşivi 0 15 Eylül 2010 15:00