IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Karar VeriLdi (TFF) (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/400341-karar-verildi-tff.html)

MarJiNaL 11 Temmuz 2011 19:16

Karar VeriLdi (TFF)
 
TFF kararını verdi!

11.07.2011 18:22:11 Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, futbolda şike soruşturmasıyla ilgili olarak kulüp başkanlarıyla yaptıkları toplantının ardından basın toplantısı düzenledi.

Mehmet Ali Aydınlar yaptığı açıklamada, "TFF'nin elinde herhangi bir belge ve delil bulunmamaktadır. Bu nenedenle kesin bir karar verememektedir. Karar vermek için iddianemeyi bekleyeceğiz. Biz en doğru kararları vermeye çalışacağız. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. UEFA ve FIFA'yla devamlı temas içerisindeyiz. Kamuoyunun desteğini bekliyoruz. Lig planlandığı gibi 5 Ağustos tarihinde başlayacaktır. Süper Kupa finali 31 Temmuz tarihinde Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanacaktır. Şampiyonlar Ligi'ne Fenerbahçe gidecek. Trabzonspor ise ön eleme oynayacaktır." dedi.

glu 11 Temmuz 2011 19:30

Cevap: Karar VeriLdi (TFF)
 
M.A.Aydınların Fenerbahçe hissedarı oldugunu düşünürsek para kaybetmek istemez hele böyle paraya tapan para için her şeyi yapan insanlar hiç istemez, Anadolu külüpleride en büyük geliri olan yayın gelirlerinin azalmasını hiç istemez -Malum Digiturk Fb küme düşerse Fesih edebilir anlaşmayı- Böyle paranın başrol oldugu ortamda objektif karar verilmez. Turkiye liginden bu yuzden nefret ediyorum, A.Yıldırım, Sadri Şener, İlhan Cavcav gibi insanlar oldugu sürece bu futbol ilerlemez. Mafyanın sporla ilişkisini koparması lazım ki lig temiz olsun..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net