IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Temmuz 2011, 20:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hasmını Öldüren Cezaevi Firarisi Yakalandı..




Cezaevi firarisi aranırken, pusu kurup cinayet işledi

NİĞDE Yarı Açık Cezaevi'nden 3.5 ay önce firar eren 26 yaşındaki Emre Türkay, daha önce bıçakla yaraladığı fabrika işçisi 28 yaşındaki Aytun Aşçıoğlu'nu gece yarısı evinin önünde pusu kurup 9 kurşunla öldürdü. Ölen gencin babası Murat Aşçıoğlu, "Savcılığa iki kez dilekçe verdik. Devlet oğlumu koruyamadı" diyerek tepki gösterdi.

Kayseri'nin Talas İlçesi Yenidoğan Mahallesi'nde 8 yıl önce Emre Türkay, laf atma yüzünden tartıştığı Aytun Aşçıoğlu'nu bacağından bıçakla yaraladı. Bu olay nedeniyle aralarında husumet başlayan taraflar 1.5 yıl önce yine kavga etti. Emre Türkay bu kez hem Aytun'u hem de ağabeyi 29 yaşındaki Abdullah Aşçıoğlu'nu bacaklarından bıçaklayıp iddiaya göre sakat kalmalarına neden oldu. Bu suçtan yargılanan Emre Türkay, 5 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Cezaevinde mahkumiyetinin bir bölümünü tamamladıktan sonra Niğde Yarı Açık Cezaevi'ne nakledilen Emre Türkay, rahatsızlandığını söyleyince hastaneye götürülürken firar etti.

PUSU KURUP 9 KURŞUN SIKTI
Güvenlik güçlerinin heryerde aradığı Emre Türkay dün gece Aytun Aşçıoğlu'nun oturduğu, Talas İlçesi Yenidoğan Mahallesi'ndeki Öztürk Apartmanı'nın bahçesine gelip pusu kurdu. Aytun Aşçıoğlu'nun saat 00.30 sıralarında 38 HD 663 plakalı otomobiliyle evinin bahçesine girdiğini gören Emre Türkay, tabancısını çekti ve otomobilinden inmeye çalışan Aşçıoğlu'na peş peşe 9 el ateş edip kaçtı. Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Aytun Aşçıoğlu, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi’ne kaldırılmak istenirken yolda yaşamını yitirdi.

Polis, cezaevinden firar ettikten sonra her yerde aranırken hasmının evinin bahçesinde pusu kurup cinayet işlediği iddiasıyla Emre Türkay'ı yakalamak için operasyon başlattı.

"DEVLET OĞLUMU KORUYAMADI"
Öldürülen Aytun Aşçıoğlu’nun babası Murat Aşcıoğlu, daha önce savcılığa iki kez dilekçe vererek hayatlarının tehlikede olduğu gerekçesiyle koruma istediklerini ancak bunun dikkate alınmadığını ileri sürdü. Murat Aşçıoğlu, şunları sböyledi:

"’Daha önce de 2 oğlumu bıçaklayan katil, 3.5 ay önce Niğde Yarı Açık Cezaevi'nden kaçıp oğlumu tehdit etti. Savcılığa dilekçe verdik. İki kez evimizin önünden geçti otomobilinin plakasını bildirdik. Dün akşam da tam kapımızın önünde oğlumu arabasının içinde 9 el ateş ederek öldürdü. Cezaevinden hastayım diye revire gitmiş, arkadaşıyla birlikte firar etmiş. Niğde Cumhuriyet Savcılığı’ndan öğrendik. Gerekli yerlere dilekçe verdik. Bilinmeyen numaralardan arayarak oğlumu tehdit etti. Oğlum telefon numarasını değiştirdi. Daha sonra takip etmeye başladı. Devlete 2 kez dilekçe verdik, koruyamadılar. Katilin bir an önce yakalanıp cezasının verilmesini istiyorum. İnsan olan böyle insana kurşun sıkmaz."

NasıL Bir Cezaeviyse 2 Kere Firar Ediyor ..


----------

İkisinide Tanıyorum, Ben Lisedeyken Emre Türkay, Aytunu Ve Abisi Yanındaki 4 Kisiyi BıcakLamıstı.. Abisi 1 Seneye Yakın Hastenede Yattıktan Sonra Abisi Sakat kaLmıstı..
infazını Yaktıgından DoLayı 5 yıL 4 Ay Hapis Cezası aLan Emre 2. Firarında Yeni evLi 6 ayLık Cocugu OLan Aytunu 9 KursunLa öLdürdü ..
----------


Nerdeydi Bu DevLet öLdürene Kadar.. Bu kadar koLaymı Cezaevinden Kacmak 2 Kere !!..

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cezaevi, firarisi, hasmını, yakalandı, Öldüren


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hamile eşini öldüren koca yakalandı Seth Haber Arşivi 0 28 Kasım 2014 21:23
Cezaevi firarisi İzmir'de yakalandı Lucifer Haber Arşivi 0 02 Temmuz 2010 09:41