IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Temmuz 2011, 15:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İzmir ' De Eğitim Uçağı Düştü ..!




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] düştü


2'nci Ana Jet Üs Komutanlığına ait T-37C uçak, saat 11.41'de eğitim uçuşu esnasında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in Urla ilçesi yakınlarında düştü. Uçakta, öğretmen yüzbaşı ve öğrenci teğmenin bulunduğu belirtildi. Görgü tanıklarının anlattıkları ise pilotların büyük bir fedakarlıkta bulunduğunu gözler önüne serdi.
Türk Hava Kuvvetlerinin internet sayfasında yer alan basın açıklamasında, 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığına ait T-37C uçağının saat 11.41'de eğitim uçuşu esnasında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in Urla ilçesi yakınlarında düştüğü ifade edildi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

DALGIÇLAR ARAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
İzmir'in [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilçesi açıklarında denize düşen askeri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]na ulaşılmasına yönelik çalışmalara başlandı.
Güzelbahçe'nin Altınoluk mevkisi açıklarına düşen uçağa ulaşılması için Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanlığı ile İzmir Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü dalgıçları bölgeye gitti.

Sahil güvenlik dalgıçları ile dalgıç polisler, denizde arama çalışmalarına başladı. Görgü tanıkları, uçaktan atlayan olmadığını söyledi.


VALİ KIRAÇ: ENKAZ PARÇALARI GÖRÜLÜYOR AMA ANA PARÇAYA ULAŞILAMADI
İzmir Valisi Cahit Kıraç, Çiğli 2. Ana Jet Üs Uçuş Eğitim Merkez Komutanlığı'ndan havalandıktan sonra Güzelbahçe ilçesi açıklarında denize düşen eğitim uçağının enkazına ait parçalarını görülebildiğini, ancak henüz ana parçaya ulaşılamadığını bildirdi.
Vali Kıraç, düşen eğitim uçağının arama çalışmalarının yapıldığı Güzelbahçe'ye gelerek, incelemelerde bulundu. Çalışmaları hakkında Tümgeneral Hasan Küçükakyüz'den bilgi alan Kıraç, gazetecilere yaptığı açıklamada, büyük üzüntü içerisinde olduklarını ifade etti.
Çiğli 2. Ana Jet Üs Uçuş Eğitim Merkez Komutanlığı'ndan havalanan bir eğitim uçağının Güzelbahçe açıklarında denize düşerek kaybolduğunu ifade eden Kıraç, bölgede Sahil Güvenlik, deniz polisi ile Afet ve Acil Durum Müdürlüğü dalgıç ekiplerinin katılımıyla başlatılan aramaların sürdüğünü bildirdi.
Kıraç, uçakta öğretmen yüzbaşı ve öğrenci teğmenin bulunduğunu belirterek, ''Aramalarda enkaz parçaları görülüyor ama ana parçaya ulaşılamadı. Üzüntümüz büyük, kayıp olursa daha da artacak. Uçakta bir yüzbaşı bir de teğmen vardı. Enkaza en kısa sürede ulaşacağımızı düşünüyoruz'' dedi.
Bazı görgü tanıkları da alçalan uçağın bir anda evlerin üzerine düşeceğini sandıklarını belirterek, ''Uçak oldukça alçalmıştı. Bir kere kendi etrafında döndü, dengesini kaybetmişti. Pilot herhalde son çabayla uçağın yönünü denize çevirdi. Uçak adeta denize çakıldı'' dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 14 Temmuz 2011, 16:40   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İzmir ' De Eğitim Uçağı Düştü ..!




Cesetler Kokpitte...[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Valisi Cahit [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2. Ana Jet Üs Uçuş Eğitim Merkez Komutanlığı'ndan havalandıktan sonra [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilçesi açıklarında denize düşen eğitim uçağının enkazına ulaşıldığını açıkladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de ASKERİ EĞİTİM UCAĞI DÜŞTÜ HABERİNE EK

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Valisi Cahit [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2. Ana Jet Üs Uçuş Eğitim Merkez Komutanlığı'ndan havalandıktan sonra [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilçesi açıklarında denize düşen eğitim uçağının enkazına ulaşıldığını açıkladı. Vali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] uçakta şehit olan Yüzbaşı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile Teğmen Erol Er'in kokpitte bulunduğunu, askeri vinç gemisiyle uçağın gövdesinin bulunduğu yerden çıkarılacağını bildirdi.
Haber Videosu için Tıklayınız.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]"

İzmir Valisi Kıraç: Şehit Olan Pilotlarımız Büyük Bir Faciayı Önledi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Valisi Cahit [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilçesinde sahile yaklaşık 200 metre mesafede denize düşen askerî eğitim uçağının enkazına ulaşıldığını açıkladı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Valisi Cahit [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilçesinde sahile yaklaşık 200 metre mesafede denize düşen askerî eğitim uçağının enkazına ulaşıldığını açıkladı. Kazada şehit olan pilotların Yüzbaşı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Teğmen Erol Er olduğunu belirten [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Türk milletine başsağlığı diledi.

Bugün öğle saatlerinde askerî bir eğitim uçağının düştüğünü ve arama kurtarma çalışmaları sonucunda enkazına ulaşıldığını kaydeden Vali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], "Sahil Güvenlik Komutanlığı, İl [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Deniz Polisi Sualtı Arama ve Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği dalgıçlarının çalışmaları sonucunda enkaza ulaşıldı. Sahil Güvenlik'ten, degart tipi kurtarıcı gemi geldi. Çalışmalar devam ediyor. Yaklaşık 45 dakika içinde enkaz denizden çıkarılacak. İki pilotumuz, enkazın içinde bulunuyor. Kendilerine Allah'tan rahmet diliyorum. " dedi.

Pilotların büyük bir faciayı önlediğinin altını çizen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], "[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], önemli bir turizm beldesi. Deniz yerine evlerin üzerine düşseydi daha büyük bir facia olacaktı. Acımız çok büyük, iki değerli subayımızı kaybettik. Milletimize başsağlığı diliyoruz. Biraz sonra cenazeleri çıkaracağız, normal işlemler sürecek. Teknik inceler yapıldıktan sonra değerlendireceğiz. " şeklinde konuştu. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], cenazelerin Alaybey Tersanesi'ne götürüleceği de söyledi.

Bu arada [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Büyükşehir Belediye Başkanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] da uçağın düştüğü bölgeye giderek bilgi aldı.

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

 

Etiketler
eğitim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İzmir`de eğitim uçağı düştü cLaS Haber Arşivi 0 08 Ekim 2012 08:11
İzmir'de Eğitim Uçağı Düştü. Lucifer Haber Arşivi 0 20 Kasım 2011 08:59
İzmir'de eğitim uçağı düştü . LeyLa Havacılık Haberleri 0 19 Kasım 2011 13:33