IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Temmuz 2011, 19:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ölen Atlet Oğlunun Anısına Koşu Düzenledi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ta atletizm tutkunu oğlu 16 yaşındaki [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Koç'u trafik kazasında kaybeden İlhan Koç, onun anısına önce yemek verdi, ardından evinden mezarına kadar 3 kilometrelik mesafede koşu yarışması düzenledi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ta atletizm tutkunu oğlu 16 yaşındaki [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Koç'u trafik kazasında kaybeden İlhan Koç, onun anısına önce yemek verdi, ardından evinden mezarına kadar 3 kilometrelik mesafede koşu yarışması düzenledi.

Oğlunun ölümünün 40'ıncı gününde, acılı baba İlhan Koç, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mahallesi'nde bulunan evinde yemek verdi. Atletizimci arkadaşları ve kardeşleri, üzerlerinde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin bir koşu sırasında çekilmiş fotoğrafı ve 'Seni Unutmayacağız' yazılı tişörtlerle eve gelenlere yemek servisi yaptı.

Yemeğe [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cumhuriyet Başsavcısı Hasan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], talihsiz gencin arkadaşları ve mahalle sakinleri katıldı.

Yemeğin ardından [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Koç için evinin önünden başlayarak defnedildiği Esentepe Mahalle Mezarlığı'na kadar koşu yarışması düzenlendi. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı 3 kilometrelik koşu sonunda mezara gelen atletler burada [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Koç için dua etti. Atletler ile birlikte baba İlhan Koç'un da koşması dikkat çekti.

Kazada kaybettiği oğlunun kabrine gelen acılı baba mezarına su döktü. 1. 5 yaşındaki oğlu Çetin Can Koç'u kucağına alan İlhan Koç'un mezar başında ağlaması duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Edilen duaların ardından koşuya katılanlara sertifika verildi.

Acılı baba İlhan Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a da koşu anısına hazırlanmış madalya ve tişört hediye etti. Atletizm meraklısı İlhan Koç, 2 yıl önce mahalledeki çocuklara atletizm sporu öğrettiği gerekçesiyle [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Milli Olimpiyat Komitesi tarafından fair-play ödülüne layık görülmüştü.

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
anısına, atlet, düzenledi, koşu, oğlunun, Ölen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Babası Ölen Bey Anası Ölen Kadın Olur Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Amelia Atasözleri ve Deyimler 0 19 Haziran 2014 21:50
Bir baba ölen oğlunun cesedini 6 senedir buzdolabında sakladı. Violent Haber Arşivi 0 01 Ekim 2012 10:32
içinde acı Ölen oğlunun fotoğrafını çekti PassioN Haber Arşivi 0 26 Mart 2012 20:48
Ölen oğlunun küllerinden dövme yaptırdı Süslü Esrarengiz Olaylar 3 29 Haziran 2010 13:26