IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Mardin ÖMERLİ'DE PKK PUSUSU.Dağda 3 Gelincik Daha Açtı Başımız Sağolsun!! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/401249-mardin-omerlide-pkk-pususudagda-3-gelincik-daha-acti-basimiz-sagolsun.html)

MasteR06 24 Temmuz 2011 13:27

Mardin ÖMERLİ'DE PKK PUSUSU.Dağda 3 Gelincik Daha Açtı Başımız Sağolsun!!
 
Mardin ÖMERLİ'DE PKK PUSUSU: 2 ASTSUBAY, VE 1 UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT

1)ŞEHİT ASKERLER VEDA ZİYARETİNDEN DÖNÜYORMuş

BÖLGEDEN İLK GÖRÜNTÜLER

Mardin' in Ömerli ilçesine bağlı İkipınar köyünde dün gece PKK'lıların pususuna düşerek şehit olan 2'si Astsubay 3 askerden birinin tayini çıktığı için köydeki bir eve vedalaşmaya gittiği ve vedalaşma sonrasında Karakolu dönerken içinde bulundukları aracın silahlı saldırıya uğradığı belirtildi. Olaydan sonra bugün köye giriş ve çakışlar yasaklanırken, köy kırsalında köy korucularının da katıldığı geniş çaplı operasyon başlatıldığı belirtildi.

VEDA ZİYARETİNDEN DÖNÜYORLARDI

Ömerli ilçesine bağlı İkipınar köyünde dün gece 2'si Astsubay 3 askerin şehit edilmesi ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Saldırıda şehit olan ve köydeki karakolda görevli olan Astsubay Başçavuş Erhan Gül' ün tayininin çıktığı ve köydeki bir eve 2 arkadaşı ile vedalaşmaya gittiği, daha sonra köyün hakim tepesinde bulunan Jandarma karakoluna araç ile dönerken PKK' lıların pususuna düşüp şehit oldukları belirtildi. 3 askerin şehit edilmesinden sonra İkipınar köyüne giriş ve çıkışlar yasaklanırken, köyün yaklaşık 4 kilometre dışına kontrol noktası kuran askerler, Cumhuriyet savcılığının yazısı nedeniyle basın mensupları da köye sokmadı. Saldırıdan sonra saldırıyı gerçekleştiren PKK' lıların etkisiz hale getirilmesi için bölgede köy korucuların da katıldığı geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net