IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Temmuz 2011, 13:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
MArdin Ömerli'de Şehit Olan Erhan Gül'ün Babaocağına Ateş Düştü




Şehit düşen 3 askerden, Başçavuş Erhan Gül'ün (37), [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

korucuların 'UĞURLAMA YEMEĞİ'NDEN DÖNERKEN ŞEHİT OLDU

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İlçesi'ne bağlı İkipınar Köyü'nde görev yaptıkları karakola dönerken [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'lı teröristlerin kurduğu pusuda şehit düşen 3 askerden, Jandarma Astsubay Başçavuş Erhan Gül'ün (37), [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü. Şehit Erhan Gül'ün üç yıl görev yaptığı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'den [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a tayininin çıktığı, korucuların verdiği 'uğurlama yemeği' dönüşünde olayın meydana geldiği öğrenildi.

Dün gece saat 23. 40 sıralarındaki hain pusuda Jandarma Astsubay Başçavuş Erhan Gül'ün şehit olduğu haberi, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İlçesi'ne bağlı Çakmak Köyü'nde yaşayan ailesine sabaha karşı ulaştı. 4 çocuk babası Duran Gül (61) ve anne Beşire Gül (57), acı haberle yıkıldı. Tayini çıktığı için ev eşyalarını [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a taşıttığı için, iki gün önce kayınbabasının evine 6 yaşındaki kızı Azra ile gelen şehidin eşi Zeynep Gül, gözyaşlarına boğuldu. 17 yıldır orduda görev yapan şehit Erhan Gül'ün ailesini, yakınları teselli etmeye çalıştı.

Yakınları, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a tayini çıkan Erhan Gül'ün aynı saldırıda şehit düşen Astsubay Başçavuş Sadık Güllü ve Uzman Çavuş [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile bölgedeki korucuların daveti üzerine sivil bir araçla İkipınar Köyü'ne gittiği, burada 'uğurlama yemeği' yendikten sonra köyün yakınındaki tepede bulunan İkipınar Köyü Jandarma Karakolu'na dönerken olayın yaşandığını anlattı.

BABASINDAN ÜÇ DEFA HELALLİK İSTEDİ

Evladını şehit veren Baba Duran Gül, oğluyla bir yıldır görüşmediklerini, ancak sık sık telefonla konuştuklarını anlatıp, iki gün önceki görüşmelerinde helallik istediğini, kendisinin de hakkını helal ettiğini söyledi.

Baba Gül, " [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a ev eşyalarını taşıttığını, birkaç günlüğüne gelinimi ve torunumu bize gönderdiğini söyleyip, terminalde karşılamamızı söylemişti. Benden helallik istedi. Ben de 'niye böyle konuşuyorsun oğlum, sen tedbirini al, Allah korur' dedim. Erhan, hakkımı helal etmem için ısrar etti, üç defa helallik istedi. Üçüncüsünde hakkımı helal ettiğimi söyledim.

'İlişiğimi kesip, ben de elinizi öpmeye geleceğim' dedi. Kendi gelemedi, şehit haberi geldi yavrumun" dedi.

Baba Duran Gül, evine gelenleri ayakta karşıladı, 'Hoş geldiniz' deyip, tokalaşarak, taziyeleri kabul etti. Yaklaşık 80 haneli Çakmak Köyü'nde şehit haberinin duyulmasıyla evlerin hepsine Türk Bayrakları asıldı

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
babaocağına, erhan, gülün, mardin, Ömerlide, Şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mardin'de Şehit Olan Askerle İlgili Flaş İddia Elysian Haber Arşivi 3 07 Ekim 2014 07:46
MArdin Ömerli'de Şehit Olan Astsubay Sadık Güllü, 15 Gün Sonra Emekli Olacaktı MasteR06 Haber Arşivi 0 24 Temmuz 2011 13:33
Şehit evine ateş düştü MoSFeT Haber Arşivi 0 06 Temmuz 2010 12:51
Şehit evine ateş düştü MoSFeT Haber Arşivi 0 01 Temmuz 2010 16:16
Trabzonlu şehit erin baba evine ateş düştü Supervisor Haber Arşivi 0 10 Mayıs 2008 22:16