IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2011, 20:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Polis, eşine küfreden sevgilisini öldürdü




Polis, eşine küfreden sevgilisini öldürdü

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Mersin'de, bir barda çalıştığı belirtilen 37 yaşındaki kadının, emekli polis memuru tarafından tabancayla öldürüldüğü iddia edildi.

Öldürdüğü kadının başında tabancayla bekleyen zanlı, isteği üzerine eşi olay yerine getirilince teslim oldu.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, sabaha karşı Mahmudiye Mahallesi Zeytinlibahçe Caddesi'nde, bir kişinin tabancayla dolaştığı ihbarını alan ekipler, olay yerinde, emekli polis olduğu öğrenilen Kemal S'nin elinde tabancayla bir kadının başında beklediğini gördü.

Güvenlik önlemi alan ekiplerin silahını bırakması ve teslim olması konusunda uyarılarda bulunduğu Kemal S, zaman zaman tabancayı başına dayayarak teslim olmamak için direndi. Kemal S'nin olay yerine eşinin gelmesini, aksi takdirde silahını bırakmayacağını belirtmesi üzerine, polis zanlının eşini getirdi.

Bunun üzerine tabancasını bırakan Kemal S, eşine sarılarak ağladıktan sonra teslim oldu.

Kemal S'nin öldürdüğü iddia edilen kadının ise bir barda çalışan Meliha K. (37) olduğu öğrenildi.

Ceset otopsi yapılmak üzere Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

EMEKLİ POLİS MEMURUNUN, SOKAKTA TABANCA İLE VURARAK ÖLDÜRDÜĞÜ KADINLA GÖNÜL İLİŞKİSİ OLDUĞU, CİNAYETİ DE EŞİNE KÜFÜR ETTİĞİ İÇİN İŞLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİĞİ BİLDİRİLDİ
Mersin'de, emekli polis memurunun, sokakta tabanca ile vurarak öldürdüğü kadınla gönül ilişkisi olduğu, cinayeti de eşine küfür ettiği için işlediğini itiraf ettiği bildirildi.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, sabaha karşı Mahmudiye Mahallesi Zeytinlibahçe Caddesi'nde, emekli polis olduğu öğrenilen Kemal S'nin Meliha K'yi (37) öldürmesiyle ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri soruşturmayı sürdürüyor.
Kemal S'nin, polise verdiği ilk ifadede, yaklaşık 7 ay önce gittiği barda tanıştığı Meliha K. ile 6 aydır gönül ilişkisi yaşadığını, bu sürede Meliha K'yi cinayetin işlendiği yerin yakınındaki bir otele yerleştirdiğini söylediği bildirildi.
Birlikte oldukları sürede Meliha K'nin birçok ihtiyacını karşıladığını ifade eden Kemal S, son dönemlerde yaşadıkları tartışma yüzünden geçen ay ilişkilerine son verdiklerini, ancak Meliha K'nin zaman zaman kendisini arayıp rahatsız ettiğini ileri sürdüğü kaydedildi.
Kemal S'nin, ifadesinde, ''Son olarak dün gece beni arayan Meliha K, eşime yönelik küfür ve hakaretlerde bulundu. Sinirlerim çok bozulmuş ve alkol almıştım. Bu ruh haliyle Meliha K. ile onu yerleştirdiğim otelin yakınında buluştum. Bu kez telefonda eşime yaptığı küfür ve hakaretleri tekrarladı. Bir an kendimi kaybederek ruhsatlı tabancamla cinayeti işledim'' dediği belirtildi.
Zanlının ayrıca, cinayetten sonra ismi açıklanmayan ancak emniyet teşkilatında çalışan eşini arayarak, ''Sana hakaret edeni öldürdüm'' dediğini söylediği bildirildi.
Sabaha karşı Mahmudiye Mahallesi Zeytinlibahçe Caddesi'nde bir kişinin tabancayla dolaştığı ihbarını alan ekipler, olay yerinde, emekli polis olduğu öğrenilen Kemal S'nin elinde tabancayla bir kadının başında beklediğini görmüştü. Güvenlik önlemi alan ekiplerin silahını bırakması ve teslim olması konusunda uyarılarda bulunduğu Kemal S, zaman zaman tabancayı başına dayayarak teslim olmamak için direnmişti. Kemal S'nin olay yerine eşinin gelmesini, aksi takdirde silahını bırakmayacağını belirtmesi üzerine polis zanlının eşini getirmiş, bunun üzerine tabancasını bırakan Kemal S, eşine sarılarak ağladıktan sonra teslim olmuştu.

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
eşine, küfreden, polis, sevgilisini, öldürdü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eski sevgilisini eve çağırıp eşine öldürttü! yaSmin Haber Arşivi 0 06 Haziran 2014 15:49
Sevgilisini öldürdü, ablasına kıyamadı Zen Haber Arşivi 0 24 Mayıs 2013 18:52
Sevişmek isteyen sevgilisini öldürdü Ezgi Haber Arşivi 0 04 Temmuz 2012 12:30
Eşine küfreden babasını öldürdü PassioN Haber Arşivi 1 08 Mayıs 2012 20:49