IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2011, 20:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Silikon patlatan 17'lik sevgili ağır cezalık!




Silikon patlatan 17'lik sevgili ağır cezalık!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Başka erkeklerle eğlenirken gördüğü 21 yaşındaki sevgilisiyle tartışan 17'lik dövizci başını büyük bir derde soktu. Silikonları patlayan genç kadın şikayetini geri çekse de savcı 30 yıl istedi!

Aksaray’da döviz bürosu işleten 17 yaşındaki H. H. ile İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi 21 yaşındaki F.S.yi sosyetik gece kulubü Sortie’de bir masada başka erkeklerle gören H.H., çılgına döndü. Burada başlayan tartışma, H.H.’nin, 15 Mayıs’ta savcılıkta verdiği ifadedeki iddialarına göre şöyle devam etti: “Eve gitmesini, aksi halde babasını arayacağımı söyledim. Kaçtı. Ben de peşinden koşarak sokakta, ‘Nereye gidiyorsun’ diye tuttum. Ama elim ameliyatlı yerine gelmiş. Dikişlerinin patladığını söyledi. Arkadaşlarımla birlikte hastaneye götürdüm. Kazara oldu.”

Şikayetini geri aldı

H.H., savcılık sorgusunun ardından, “yağma”, “silahla tehdit”, “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak”, “silahla gasp” suçlarından tutuklandı. 17’lik dövizci, Maltepe Çocuk Cezaevi’ne konuldu. Hukuki süreç bu şekilde devam ederken, silikon taktırdığı göğüslerindeki ameliyat dikişleri patlayan genç kız cezaevinde bulunan H.H. ile aralarındaki gerginliğin bitmesini istediğini belirterek, tazminat hakkı saklı kalmak kaydıyla, şikayetinden vazgeçtiğini bildirdi. Ancak F.S.’nin “vazgeçişi”, H.H.’yi “içeriden” kurtarmaya yetmedi. Beyoğlu Cumhuriyet Savcılığı’na gönderilen fezlekede, H.H.’nin “kasten yaralama”, “silahla tehdit” , “silahla yağma” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” suçlarından 30 yıla kadar hapsi istendi. Ancak H.H.’nin yaşının 18’den küçük olması nedeniyle, 7.5 yıldan 15 yıla hapis cezası istemiyle yargılanması talep edildi. Hakkında Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’nde kamu davası açıldı.


__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
17lik, ağır, cezalık, patlatan, sevgili, silikon


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Evcilik oyunu ağır cezalık Neo Haber Arşivi 0 06 Şubat 2012 10:21
Eşine tecavüz iddiasından ağır cezalık oldu Cemalizim Haber Arşivi 0 22 Eylül 2009 12:47