IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Aşırı Sürat Yılanı Kaputtan Çıkarır.. (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/402113-asiri-surat-yilani-kaputtan-cikarir.html)

Düş 02 Ağustos 2011 15:19

Aşırı Sürat Yılanı Kaputtan Çıkarır..
 
ABD'nin Tennessee eyaletine bağlı Memphis kentinde saate 110 kilometre hızla giden aracının ön camında bir anda yılanla karşılaşan kadın sürücü dakikalar boyunca dehşet yaşadı.

New York Daily News'un haberine göre, Rachel Fischer adlı kadın sürücü, kocası ve üç çocuğuyla birlikte Cordova'daki aile ziyaretinden Memphis'teki evlerine dönerken beklenmedik bir sürprizle karşılaştı.

Saatte yaklaşık 110 kilometre hızla giden otomobilin motor kaputundan sürünerek çıkan bir yılan ön camda gezinmeye başladı.

Genelde yılanlardan korkmamakla beraber yaşadığı sürpriz karşısında dehşete kapıldığını söyleyen Rachel Fischer, otomobilini durdurmayarak yola devam ederken, kocası Tony de kameralı cep telefonunu çıkararak eşine çok az rastlanacak bu görüntüleri çekmeye başladı.

Ön camdan otomobilin yan aynalarına doğru sürünen yılan birkaç dakika sonra tutunacak bir yer bulamayınca araçtan düştü.

LeyLa 02 Ağustos 2011 15:28

Cevap: Aşırı Sürat Yılanı Kaputtan Çıkarır..
 
Ölürdüm Ben Kesin : ) vuuv :)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net