IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ağustos 2011, 11:39   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Oruç Açanı Soydular . (:




Bedava iftar pahalıya geldi



Şaka gibi ama gerçek. Hırsızlık çetesi lideri, 'Günahımız yeter, mübarek ay' deyip sokak iftarı verdi. 300 kişinin katıldığı davette, elemanları katılanların ceplerini boşalttı.

İstanbul'da düzenlenen dev çete operasyonunda ilginç detaylara ulaşıldı. İşte o şaka gibi öykü:

- Gayrettepe Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri geçtiğimiz hafta bir hırsızlık çetesine yönelik operasyon düzenledi. 8 ilçede 35 ayrı adrese baskınlar yapıldı. Operasyonda 24 kişi gözaltına alındı, 16'sı tutuklandı.
- Çok sayıda olaya karışan çetenin lideri Mehmet K.'nin ise operasyondan habersiz, yurtdışında olduğu tespit edildi. Şüphelinin baskınlardan 2 gün önce gittiğini belirleyen ekipler peşini bırakmadı. Yurtdışından dönen Mehmet K., yeni bir plan yaparken yakalandı. Son işinde bir işadamını kaçırarak hisselerinden vazgeçmesi için baskı yaptığı, darp ederek 200 bin liralık senet imzalattığı da ortaya çıktı.

DAVET 'HERKESE AÇIK'

- Hırsızlıktan adam kaçırmaya, zorla senet imzalatmaktan gaspa kadar birçok suçtan sabıkalı olduğu belirlenen Mehmet K.'nin hırsızlık parasıyla iftar verdiği tespit edildi. Zanlı, iddiaya göre iftar için Beyoğlu Tarlabaşı çevresinde, 'Günahımız yeter. Ramazan mübarek ay. İftar yemeğim herkese açıktır' diye haber saldı. 300 kişinin geldiği, çete üyelerinin de hazır bulunduğu iftarda sandviç ve meyve suyu ikram edildi.

ORUÇ AÇANI SOYMUŞLAR

- İddialara göre çete lideri, 'hayır yapıyorum' derken iflah olmaz adamları da iftar vakti gelince işbaşı yaptı. Başlarına geleceklerden habersiz oruçlarını açan bazı semt sakinleri iftar sonrası cüzdan ve telefonlarının olmadığını fark etti. Çete üyelerinden şüphelenmeyen vatandaşlar, başka hırsızların kurbanı olduklarını sanıp karakola başvurdu.
- Polis, sorgu sırasında Mehmet K.'ya verdiği iftarı ve o yemekte yaşanan hırsızlık olaylarını sordu. Zanlı ise kendini şöyle savundu: O iftar yemeğini hayır için yaptım. Ben bir şey çalmadım. Ama kimseyi de kontrol edemem.

EMNİYET MÜDÜRÜ DE ŞÜPHELi

Çetenin çalışma şeklini ve irtibatlarını tek tek inceleyen polis ilginç bir bilgiye ulaştı. Daha önce uyuşturucu satıcılarıyla bağlantısı olduğu için gözaltına alınan Etiler Polis Okulu 4. Sınıf Emniyet Müdürü M.O.'nun adı bu operasyonda da geçti. Dinlemelerde, M.O.'nun çete üyelerinin polisle yaşadığı bazı sorunların çözülmesi için devreye girdiği ve çete lideri M.O. ile sık sık görüştüğü tespit edildi. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen M.O. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 22 Ağustos 2011, 14:21   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Oruç Açanı Soydular . (:




Offf
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yok daha neler:p

 

 

Etiketler
açanı, oruc, soydular


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
1 ayda 3 kez soydular Seth Haber Arşivi 0 25 Kasım 2014 11:15
Mazeretsiz Oruç Tutmamak Sonucunda Yerine 61 Gün Oruç Tutmak Diye Bir Şey Var Mıdır? Elysian İslamiyet 0 21 Mayıs 2014 08:58
PTT'yi SOYDULAR Collettivo Haber Arşivi 1 24 Eylül 2008 10:19