IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   DTP'den AHLAKSIZ iftira! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/40656-dtpden-ahlaksiz-iftira.html)

Julw 12 Kasım 2007 12:05

DTP'den AHLAKSIZ iftira!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Mardin Nusaybin'de dün DTP'nin düzenlediği ve yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı "Barış ve Kardeşlik" mitingi, terör örgütü PKK ve terörist Abdullah Öcalan'a destek gösterisine dönüştü.

DTP eşbaşkanı Emine Ayna 8 askerin kendileri tarafından alınmasa devlet tarafından öldürüleceğini öne sürdü.

Miting sırasında sık sık Kürtçe "Yaşasın Apo", "Nusaybin Ovası, Apocular Yuvası" sloganları atılırken, eski DEP milletvekili Selim Sadak sözlerine "Başta Öcalan olmak üzere tüm cezaevlerindekileri selamlıyorum" diye başladı.

DTP milletvekili İbrahim Binici de Kürtçe yaptığı konuşmada, Başbakan Erdoğan'ın "75 Kürt kökenli milletvekilimiz var" sözlerine atıfta bulundu. Binici "O 75 Kürt milletvekili ihanet içerisindedir. Boğulmaya gelince, biz kartalız, kimse bizi boğamaz" diye konuştu.

DTP eş başkanı Mardin Milettvekili Emine Ayna ise çirkin bir iddiada bulundu. Ayna PPK tarafından kaçırılan 8 askerin kendileri tarafından kurtarılmasa, devlet tarafından öldürüleceğini öne sürdü. Ayna "Biz zaten alacaktık. Öldürüp bir kenara atacaklardı. 'Öldürdüler' diyeceklerdi. Biz o yüzden kendimizi ortaya attık" diye konuştu.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Rehin askerler için K.Irak’a gidip PKK’nın elini sıkan, ardından da eşinin dağda olduğu ortaya çıkan DTP’li Fatma Kurtulan’ın, en son PKK kamplarında eğitim görürken çekildiği öne sürülen kareleri ortaya çıktı. DTP ise fotoğrafları yalanladı.


"Verin bana o şerefisiz kadını ben bi teca** edim..Artık patlıyacak duruma geldim TÜRKİYEM elden gitti. Bu TAYYİP denen sahşiyetsiz kişilikteki yatarık daha dogmamış cocukların hakkını yedi kıbrısı bile sattılar.kurdistan devleti kuruldu :mad:"


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net