IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Eylül 2011, 23:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Denktaş'ın Durumu Kritik!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


KKTC'nin 1. Cumhurbaşkanı olan Rauf Denktaş'ın Doktoru Nöroloji uzmanı Prof. Dr. Mehmet Özmenoğlu, Denktaş'ın bilincinin kapalı olduğunu ve yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edildiğini söyledi.

Türkiye'de gördüğü tedavinin ardından dün akşam saatlerinde KKTC'ye getirilen Denktaş'ın sağlık durumunun ciddi olduğu aktarıldı. Denktaş'ın Doktoru Nöroloji uzmanı Prof. Dr. Mehmet Özmenoğlu, Kurucu Cumhurbaşkanı'nın kalp ve akciğer yetmezliği olduğunu kaydetti. Özmenoğlu, "Gereken her türlü tıbbi destek devam ediyor. Hastamızın bilinci kapalı. Şu anki sağlık durumu ciddiyetini koruyor. " dedi.

GATA'dan dün akşam saatlerinde Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ)'ne getirilen Denktaş'ın buraya indikten sonra bu problemin baş gösterdiğini dile getiren Özmenoğlu, "Bugün çekilen tomografilerde kanamayla ilgili herhangi bir artış görülmediği gözlemlendi. Solunum ve kalp yetmezliği sorunu daha önceden de vardı. Bu ciddiyetin solunum ve akciğer yetmezliğinden kaynakladığını söyleyebiliriz. " ifadelerine yer verdi.

Denktaş'ın sözel uyarılara cevap verdiğini ancak durumunu kritik olduğu anlatan Özmenoğlu, en az 48 saat beklemek gerekir. Bu tür hastalarımızın hayata dönme şansı vardır. O nedenle 72 saat sonra kesin netlik kazanır. " şeklinde konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
denktaşın, durumu, kritik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık