IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Eylül 2011, 01:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
-Diyecek o kadar çok şey varki!




Atatürk büstünü çalmaya kalkıştılar!


Tekirdağ Yüzüncü Yıl Mahallesinde bulunan Mehmet Mediha Tetikoğlu İlköğretim Okulu’nun bahçesinde alkol alan 5 genç Atatürk büstünü yerinden sökerek almak istedi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Gençlerin gürültüsüne uyanan bir vatandaşın bağırması üzerine büstü bırakarak kaçan gençlerden 4’üne Kabahatlar Kanunu gereğince 75’er lira para cezası kesilirken, büstü yerinden söktüğü öne sürülen 19 yaşındaki O.B., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Olay, dün gece 02.00 sıralarında Tekirdağ Yüzüncü Yıl Mahallesinde bulunan Mehmet Mediha Tetikoğlu İlköğretim Okulu’nun bahçesinde meydana geldi.


Okul bahçesine gelen O.B (19), U.H (18), A.T (19), İ.A (19), M.C (18) bir süre alkol aldıktan sonra okulun giriş kapısının yanında bulunan Atatürk büstünü yerinden sökmek istedi. Büstü kaidesinden ayırarak kucağına alan O.B., okulu karşıdan gören bir apartmandan gelen bağırma sesinden korkarak tunçtan yapılmış Atatürk büstünü 10 metre ileri de bıraktı ve arkadaşları ile birlikte kaçtı. Apartman sakinlerin ihbarı üzerine okul bahçesine gelen polis ekipleri, çevreye dağılan 5 kişiyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olay yeri inceleme ekipleri de Atatürk büstü üzerinde de parmak izi çalışması yaptı.



-75 LİRAYA SERBEST KALDILAR.


Çarşı Polis Merkezi’ne götürülen ve sarhoş oldukları belirlenen 5 kişinin Atatürk büstünü neden söktükleri ise anlaşılamadı. İfadelerinde büstü sadece yerinden çıkardıklarını belirten gençler çalma niyetlerinin olmadığını öne sürdü. Alkol muayenesinde 1.00 ile 1.80 promil alkollü çıkan gençlerden U.H (18), A.T (19), İ.A (19) ve M.C (18) Cumhuriyet Savcısının talimatı ile çevreyi rahatsız ettikleri gerekçesiyle 75’er liralık adli para cezasının ardından sabaha karşı serbest bırakıldı.

-ADLİYEYE KELEPÇELİ GETİRİLDİ.



Atatürk büstünü kaidesinden sökerek almak isteyen ve 1.40 promil alkollü olduğu belirlenen O.B. ise bugün öğle saatlerinde Tekirdağ Adliyesi’ne sevk edildi. Kaçma ihtimali üzerine elleri arkadan kelepçeli olarak adliyeye getirilen O.B., ifadesinin ardından Atatürk aleyhine işlenen suçlar kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberseninle.com




__________________
Yine Yeniden Aga.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cok, diyecek, kadar, varki, şey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İbo bu AŞKA ne diyecek Juventus Haber Arşivi 0 14 Kasım 2009 13:30
bazı şeyler varki acıklanamaz basbeLasi Fıkra 0 09 Ocak 2009 00:14