IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Eylül 2011, 14:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Uyku Felaketi Oldu!




ŞanlıUrfa'da, uyuduğu iddia edilen ve önünde giden kamyona çarpan TIR'ın sürücüsü 41 yaşındaki Mehmet Şefik Akyıldız, şoför mahallinde ezilerek öldü. Kaza sonrası TIR'ın ön bölümünde sıkışan sürücünün cesedi, itfaiye ve güvenlik güçlerinin iş makineleri yardımıyla yaklaşık bir saatte çıkarılarak morga gönderildi.

Kaza, saat 09. 00 sıralarında Şanlıurfa- Gaziantep karayolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Mardin'den Gaziantep'e giden Mehmet Şefik Akyıldız yönetimindeki 27 R 8913 plakalı TIR, otoyol turnikeleri yakınında, İlyas Işık yönetimindeki 49 AD 059 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle TIR'ın ön bölümü hurdaya dönerken sürücüsü Akyıldız, ezilerek can verdi.

Kamyon sürücüsü İlyas Işık, yara almadığı kazayı güvenlik güçlerine bildirerek yardım istedi. Çağrının ardından olay yerine giden jandarma ve polis, araçta sıkışan Akyıldız'ın cesedinin çıkarılması için çalışma başlatıldı. Mehmet Şefik Akyıldız'ın cesedini ilk etapta itfaiye ekibi de çıkaramayınca vinç getirildi. Yaklaşık bir saat süren çalışma sonunda TIR'ın ön bölümü vinçle esnetilip, itfaiye makası ile kapısı kesilerek Akyıldız'ın cansız bedeni sıkıştığı yerden çıkarıldı ve otopsi için ŞanlıUrfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Takograf incelemesinde TIR'ın hızının 85 kilometre olduğu belirlenirken, kazayı yara almadan atlatan kamyon sürücüsü İlyas Işık, "Ben normal seyir halindeydim, aniden TIR çarptı. Bir anda şoke oldum. Kamyonu sağa çekip, TIR'a baktığımda sürücü ölmüştü" dedi. Işık, yoldan geçen bazı sürücülerin ise kendisine TIR sürücüsünün uyuduğunu söylediğini ifade etti.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
felaketi, oldu, uyku


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
çığ felaketi Feronia Haber Arşivi 0 10 Şubat 2010 12:09