IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Eylül 2011, 12:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mavi Marmara saldırısı savaş nedenidir !




Erdoğan: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] saldırısı savaş nedenidir


El Cezire, Erdoğan'ın röportajının yayınlanmayan bölümlerini servis etti. Gazze ziyaretine ilişkin ipuçları veren Erdoğan, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] saldırısını savaş nedeni saydı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Başbakan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], her geçen gün gerilen Türkiye-İsrail ilişkileri hakkında uluslararası kamuoyuna El Cerize Televizyonu üzerinden net mesajlar verdi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] saldırısının hiçbir uluslararası hukuk kuralına uygun olmadığını söyleyen Erdoğan, "Aslında bu bir savaş nedenidir. Fakat biz Türkiye'nin büyüklüğüne yakışanı yapalım diyerek, bunu sabırla karşıladık" dedi. Erdoğan, bütün dünyanın dikkat kesildiği "Arap Baharı" gezisi öncesinde Gazze'yi ziyaret edip etmeyeceği yönündeki merakı da giderdi. Erdoğan, "Gazze'nin özlemi içerisindeyim. Er veya geç Gazze'ye inşallah Rabbim ömür verirse gideceğim" diye konuştu. Başbakan, geçtiğimiz günlerde Arapça yayın yapan El Cezire Televizyonu'na yaptığı açıklamada, Türk donanmasının kendi gemilerini korumakla mükellef olduğunu belirterek, "İnsani yardımlarımız 'Mavi Marmara'da olduğu gibi artık herhangi bir saldırıya uğramayacaktır" dedi. El Cezire Televizyonu, Erdoğan'ın gezisi öncesinde ise röportajın yayımlanmayan bölümlerini servis etti. Erdoğan, uluslararası kamuoyuna şu mesajları verdi:

TÜRKİYE'YE YAKIŞAN: İsrail bugüne kadar yapmış olduğu uygulamaların, yanına kâr kalmayacağını görmesi lâzım, görecek. Şımarık çocuk havası var İsrail'de. Ama uluslararası sularda Mavi Marmara'ya düzenlenen saldırı, bir savaş nedenidir. Fakat biz Türkiye'nin büyüklüğüne yakışanı yapıp sabırla karşıladık.

GAZZE'YE ÖZLEM: Lüzumsuz gerilimden yana değiliz. Bunu Mısırlı kardeşlerimizle de görüşüyoruz. Mutabık kalmamız halinde, evet. Ben Gazze'deki kardeşlerimin bizi beklediğini biliyorum. Ben de Gazze'nin özlemi içindeyim, hasreti içindeyim Er veya geç Gazze'ye inşallah Rabbim ömür verirse gideceğim.

İŞGALDEN VAZGEÇECEK: İsrail'in Filistin'le olan münasebetlerinde, Filistin'e yönelik, işgal ettiği topraklardan tamamen çekilmesi lazım.

TÜRKIYE'YI KAYBEDIYOR: Orada adeta ciddi bir akıl tutulması var. Türkiye İsrail için bölgede önemli bir ülkeydi. Artık Türkiye'yi kaybediyor. Özür dilemedikçe, tazminat ödemedikçe, Gazze'ye ambargo kaldırılmadıkça, artık İsrail için Türkiye yoktur.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
marmara, mavi, nedenidir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BM'de Mavi Marmara savunması yapıldı Soul Haber Arşivi 5 18 Nisan 2017 15:39
Mavi Marmara'nın Comoros sırrı Lucifer Haber Arşivi 0 22 Haziran 2010 16:06
Savcılığın Mavi Marmara kararı Lucifer Haber Arşivi 0 17 Haziran 2010 15:04
Filo Saldırısı Savaş İhtimalini Artırdı Lucifer Haber Arşivi 0 17 Haziran 2010 14:41
Mavi Marmara'dan yeni görüntüler Lucifer Haber Arşivi 0 11 Haziran 2010 21:09