IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Eylül 2011, 15:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Serbest Bırakıldı, Beni Öldürecek"




Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Abdurrahmanlar Beldesi'nde zirai ilaç bayiliği yapan ziraat mühendisi 43 yaşındaki Yüksel Özbey, "Boşanmak istediğim için kayınbiraderimin bıçaklı ve tüfekli saldırısına uğradım. Serbest bırakıldı, şimdi beni öldürecek" dedi.

Antalya'da 16 yıllık eşi Aslı Özbey ile boşanma aşamasında olan Yüksel Özbey, eşiyle Üniversite yıllarında tanışarak evlendiklerini ve onun ailesinin yaşıdığı Abdurrahmanlar Beldesi'ne yerleşerek beraber çalışmaya başladıklarını anlattı. 13 yaşında İrem Yüksel ve 11 yaşında Eylem Eda isimli iki kızı olduğunu belirten Özbey, "Ancak bir süre sonra karı-koca arasında yaşanan şiddetli geçimsizlik hastalığına bizde tutulduk ve boşanma kararı aldık. Ancak bu süreç içinde ailesi tüm yaşamımızı alt-üst etti" dedi.

Kayınbiraderi 35 yaşındaki Kadir Arat'ın geçen 11 Ağustos'ta işyerine gelerek tehdit ve küfür ettiğini belirten Yüksel Öybey, kamera kayıtlarında olmasına rağmen savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere sebrest bırakıldığını söyledi.

Arat'ın bir gün sonra yine işyerime gelerek kendisini bıçaklamak istediğini belirten Özbey, "Salladığı bıçak darbelerinden sıyrıklarla kurtuldum. Şikayetçi oldum. Savcılık tarafından yine serbest bırakıldı" dedi.

Kayınbiraderinin serbest bırakıldıktan sonra 16 Ağustos'ta tekrar işyerine geldiğini belirten Yüksel Özbey, "Bu kez elinde otomatik tüfek vardı. İşyerimi bastı. Kızım İrem çığlık atmaya başladı. Tüfeğin namlusunu tuttuğum sırada ateş etti. Saçmalar bacaklarımın arasına geldi. Yerde büyük oyuk oluştu. Bunların tümü kızımın gözleri önünde oldu. Jandarmanın gözaltına aldığı kayınbiraderim, yine tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı" diye konuştu.

Bu saldırılar ve dehşet anlarının güvenlik kameralarına yansımasına rağmen kayınbiraderinin her defasında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına isyan eden Yüksel Özbey, "Kızım 'Dayı ne olur yapma' diye bağırıyordu. Kızımın çığlıkları eşliğinde tüfekle bana ateş etmesine rağmen elini kolunu sallayarak dükkanımın önünde geziyor. Bu adam beni öldürdüğü zaman mı tutuklayacaklar?" dedi.

Aslı Özbey'in ailesi ise Yüksel Özbey'in kızlarına şiddet uyguladığını ve bu yüzden boşanma davası açtıklarını belirterek, savcılık soruşturmalarıyla ilgili konuşmak istemedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
serbest bırakıldı beni Öldürecek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık