IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Eylül 2011, 01:54   #1
Luthien
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İstanbul'un Göbeğinde Dehşet




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nda bir caddede düzenlenen saldırıda Çeçen uyruklu Musaevi Berkkhazh, Rustam Altemirol ile Zavrbek Amriev susturuculu takılı silahlı öldürüldü.

Seyit Nizam Mahallesi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Caddesi'ndeki olay saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaalara göre, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Caddesi'ndeki 39/A numaralı binadaki bir daireye 3 ay önce taşınan Musaevi Berkkhazh, Rustam Altemirol, Zavrbek Amriev, evi tuttukları kişiye de "Çeçenistan'da işlerimiz bozuldu. Burada tekstil işi yapmaya geldik" dediler.

3 Çeçen, Cuma namazından sonra telefondaki konuştukları kişilere adres vererek, "Erkekseniz bu adrese gelin" dedi. ve dairelerinin hemen karşısında cadde üzerinde beklemeye başladılar. Daha sonra gelen siyah renkli bir otomobilden susturucu kullanılan silahlarla ateş açıldı. Musaevi Berkkhazh, Rustam Altemirol ve Zavrbek Amriev vuruldu. Saldırganlar içindeki bulundukları siyah renkli otomobil olay yerinden hızla kaçtı. Sayıları ve kimlikleri henüz belirlenemeyen saldırganlar otomobili olay yerine yakın bir yere bırakarak, yaya uzaklaştılar.

Musaevi Berkkhazh, Rustam Altemirol, Zavrbek Amriev'in cesetleri, polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Üç kişiden birinin de Çeçen Direnişi'nde komutan olduğu çatışma sırasında aldığı yara yüzünden tedavi için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a geldiği bildirildi. Musaevi Berkkhazh, Rustam Altemirol ve Zavrbek Amriev'in telefonla konuştuğu kişilerin Rus yanlısı Çeçenler olduğu ileri sürüldü. Polisin saldırının [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de bundan birkaç yıl önce öldürülen Çeçen Albay Gazhi Edilsutanov ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de öldürülen İslam Canibekov cinayetleriyle ilgisi olabileceği üzerinde durduğu öğrenildi.



 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dehşet, göbeğinde, istanbulun, İstanbulun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İstanbul'un göbeğinde film gibi soygun Lucifer Haber Arşivi 0 01 Şubat 2010 14:50