IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Luthien

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Eylül 2011, 13:44   #1
Luthien
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bombayla İlgili 2 Şüpheli Yakalandı




Polis kaynakları patlamanın bombadan kaynaklandığının belirlendiğini belirtti.

GÖZALTI SAYISI 2 OLDU

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da meydana gelen patlamanın ardından polis ekiplerinin araştırmaları sürerken, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Garı'nda sakal tıraşı olup, üzerini değiştirdikten sonra kentten ayrılmaya hazırlanan bir şüpheli gözaltına alındı.

Olaydan yarım saat sonra görgü tanıklarının ifadesine göre telaşlı bir şekilde gara gelen bir kişi, sakal tıraşı olduktan sonra tuvalette üstündeki kıyafetleri değiştirmeye başladı. Şüpheli, kendisini takip eden polis ekipleri tarafından bu sırada gözaltına alındı. Tunceli'ye gitmeye hazırlandığı belirlenen şüpheli, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelinin, 'terör eylemlerine katılmak' ve 'dolandırıcılık' suçlarından poliste kaydı bulunduğu öğrenildi. Böylece olayla ilgili gözaltına alınanların sayısı 2'ye çıktı.

PARÇA TESİRLİ BOMBA

Bu arada patlamaya parça tesirli bombanın yol açtığı belirtildi. Bir Emniyet yetkilisi, bombanın park halindeki bir aracın içine konulduğunu ve yakınlarda bulunan şüphelilerce manuel olarak patlatıldığı bilgisine ulaştıklarını söyledi.

GÖRGÜ TANIKLARI DEHŞET ANLARINI ANLATTI

Patlamanın dehşet anlarını görgü tanıkları anlattı. Görgü tanığı Mehmet Şakir Ünaldı, patlamanın, yöneticisi olduğu apartmanın hemen önünde meydana geldiğini belirterek, "Çok şiddetli bir patlama meydana geldi. Apartmanın bütün camları kırıldı, hemen kendimizi dışarıya attık. Ortalık savaş alanı gibiydi. Yerde bir sürü yaralı vardı, araçlar yanıyordu. Bu arada yerde yatan yaralıları kurtarmaya başladık. Bacağı kopanlar, ağır yaralı olanlar vardı. Onları kucaklayarak olay yerinden uzaklaştırdık. Çankaya Emniyet Müdürülğü'nde görevli polisler de yardımımıza geldi. İtfaiye ve ambulans çok geç geldi, yaralılar yerde dakikalarca bekledi. Benim aracım da dahil olmak üzere çok sayıda araç yandı" dedi.

Diğer görgü tanıkları da çok büyük bir patlamanın olduğunu, bu sırada araçlarda yangın çıkarak sokağın adeta savaş alanına döndüğünü belirtti.

Öte yandan patlamada yaralanların çoğunun, sokak üzerinde bulunan işyerlerinde çalışanların olduğu belirlendi.


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
2, bombayla, ilgili, yakalandı, İlgili, Şüpheli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık