IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Eylül 2011, 21:08   #1
Luthien
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Savcılıktan Patlama Açıklaması




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cumhuriyet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ndan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da meydana gelen patlama ile ilgili önemli açıklama geldi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nın en işlek yerlerinden olan Kızılay Kumrular Caddesi'nde saat 11.20 sıralarında büyük bir patlama yaşandı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kaymakamlığı'nın bulunduğu yerde telefon bayiinin önünde park halindeki bir araçta meydana gelen patlama sonrası araçlarda yangın çıkarken, çok sayıda vatandaş yaralandı.

SAVCILIKTAN AÇIKLAMA

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cumhuriyet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da bugün meydana gelen patlamanın, terör eylemi olarak değerlendirildiğini bildirdi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cumhuriyet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], konuyla ilgili olarak yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şunlar kaydedildi:

''Bugün saat 11.00-11.30 sularında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ili [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilçesi Kumrular Caddesi üzerinde bir araç içerisine yerleştirilen parça tesirli bir bombanın patlatılması sonucu henüz kimlikleri tespit edilemeyen birisi bayan 3 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 3'ü ağır toplam 34 vatandaşımız yaralanmıştır. Patlamanın etkisiyle çevrede bulunan araç ve binalar zarar görmüştür.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Araç ve yaya trafiğinin yoğun olarak yaşandığı bir bölgede parça tesirli bir bombanın patlatılması suretiyle büyük can ve mal kaybına neden olacak bir eylemin yapılması, terör eylemi olarak değerlendirilmiştir.''

Açıklamada, Cumhuriyet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nca soruşturmaya başlandığı, soruşturmanın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nın 250. maddesi kapsamında görevli Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nce yürütüldüğü belirtildi.

KURBANLARDAN BİRİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU!

Saldırıda hayatını kaybeden 3 kişiden 1'inin ismi belli oldu. Patlamanın yaşandığı yerde bulunan cep telefonu bayiinde görevli olduğu öğrenilen 21 yaşındaki [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ün, ölen üç kişiden biri olduğu bildirildi. Öztürk'ün, bir süre önce vatani görevini yaparak askerden geldiği kaydedildi. Yakınları, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Adli Tıp Kurumu önüne gelerek Öztürk'ü teşhis etti. Öztürk'ün yakınları, morg önünde fenalık geçirdi.






 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
açıklaması, patlama, savcılıktan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık