IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Kalemzede

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Eylül 2011, 22:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Paris Hilton, bacağındaki izleri saklamaya çalıştı!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Paris Hilton, kendi adını verdiği Türkiye’de de satışa sunulan ayakkabı koleksiyonunu tanıtmak üzere basın toplantısı düzenledi.
Bacağındaki izlerle dikkat çeken Hilton'un yürürken farkında olmadan yaptığı el hareketi şaşırttı. Akaretler'de bir otelde düzenlenen basın toplantısına Paris Hilton'un yanı sıra, Antebi Footwear CEO'su Joe Antebi ve koleksiyonun Türkiye distribütörlüğünü üstlenen VesDeri Yönetim Kurulu Başkanı Moris Doenyas katıldı. Paris Hilton'un otele girişi sırasında büyük yoğunluk yaşandı. Korumaları eşliğinde otele giriş yapan Hilton'u görüntülemek isteyen basın mensupları kalabalık nedeniyle yoğun çaba harcadı. Toplantı salonuna giriş yapan Paris Hilton'un bacağındaki izler ise dikkat çekti. Yürüdüğü sırada farkında olmadan yaptığı el hareketiyle şaşırtan Hilton, yerine oturduğu sırada çantasını kucağına koyarak, bacağındaki izleri saklamaya çalıştı.
Toplantıda konuşan Antebi Footwear CEO'su Joe Antebi, "Paris Hilton ayakkabı koleksiyonu şu anda 22 ülkede satışa sunulmaktadır. Türkiye'nin bu satışlarda önemli bir yeri var" dedi.
Daha sonra söz alan Paris Hilton, Türkiye'nin kültürü, mutfağı ve mimarisini çok beğendiğini belirterek, "Türkiye'de tekrar bulunmaktan mutluyum. Türk insanları çok sıcak" diye konuştu. Hilton, başarısının sırrını soran basın mensuplarına, "15 yaşında New York'a geldim. Orada uzun süre modayı takip ettim ama benim başarımın asıl sırrı sanıyorum kanımda var. Büyükbabam ve dedemin başarıları, bana da miras olarak kalmış durumda. 15 ayrı ürün markam var. Bundan sonrası için çok fazla planım var. Yeni bir ----- yapmayı düşünüyorum. Bir televizyon programında yer alacağım ve Filipinler'de bir beach klup açacağım. Kendime ait bir moda anlayışım var ama bu tarzda en etkili olan kişi annem. Çünkü o küçük yaşından beri bana ablamla birlikte bütün moda şehirlerini gezdirdi" yanıtını verdi. "Türk kadınlarının giyimini nasıl buluyorsunuz?" sorusu üzerine Hilton, "Türk kadınlarının stilini çok beğendim. Dün akşam bir yemeğe katıldım ve buradaki kadınların çok şık giyindiğini gördüm. Türk kadınları benimle aynı zevki taşıyor. Avrupa'da en iyi satış Türkiye'de yapıldı. Türk kadınlarının benim ayakkabılarımı giymesi hoşuma gidiyor. Hayalim hep bir iş kadını olmaktı, bunu hedefliyordum. Hedefimi şu anda başarmış durumdayım" diye konuştu.
Özel hayatıyla ilgili soruları yanıtsız bırakan Paris Hilton ayrıca, Türkiye'de çok sayıda arkadaşı olduğunu ve hepsini çok sevdiğini sözlerine ekledi. Toplantının ardından otelden ayrılan Paris Hilton'un çıkışı sırasında da yine yoğunluk yaşandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
YAZAN OZ / [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
FOTOĞRAFLAR: İHA


__________________

English Preparatory Department
School of Foreign Languages
Assistant English Teacher
Ankara Baskent University
2017-18

“Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...”
C.A - 31.12.2010 - ∞

English Language and Literature
Faculty of Humanities and Letters
Ankara Bilkent University
2010-15
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bacağındaki, çalıştı, hilton, izleri, paris, saklamaya


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Paris Hilton, gözaltında MoSFeT Haber Arşivi 1 03 Temmuz 2010 10:52