IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Eylül 2011, 09:29   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ölmeden önce şüpheli kazaları araştırıyormuş




Helikopter kazasında vefat eden Yazıcıoğlu ile ilgili ilginç iddia...



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



- FECİ OLAY İÇİNE Mİ DOĞDU?
Ölmeden önce şüpheli kazaları araştırıyormuş!

Şüpheli helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP’nin efsanevi lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun, ölümünden 20 gün önce çok önemli bir rapor üzerinde çalışmaya başladığı ortaya çıktı


Büyük Birlik Partisi’nin merhum genel başkanı Muhsin Yazıcoğlu’nun Türkiye’de büyük yankı uyandıran çok sayıda şüpheli kaza hakkında yakın çevresinden bilgi topladığı öğrenildi. Yazıcıoğlu’nun görüştüğü kişilerden özellikle uzaktan müdahele konusunda bilgi, rapor ve şüpheli kazaların derlemesini yaptığı belirtiliyor.
15 Ekim’de piyasaya çıkacak olan “Ayyıldız Tim: Rüzgârın Efendileri” adlı kitabında bu konuda önemli bilgilerin olacağını söyleyen Araştırmacı Yazar İshak Telli şunları söyledi: “Sayın Yazıcoğlu’nu vefatından 20 gün önce görüştüm. Merhum Yazıcıoğlu helikopter ve uçakların, hatta otomobillerin elektronik dalgalarla ele geçirilebilmesi, bunlara kaza yaptırılması, hatta düşürülmesi konularına çok ilgili ve bu konuda önemli bilgilere sahipti. Bu konuda yakın çevresinden sürekli bilgi topladığını biliyorum.”

DETAYLI BİLGİLER VERDİM

Yazıcıoğlu’na vefatından önce radyo sinyalleriyle detaylı bilgiler verdiğini söyleyen Telli bu konuda şunları anlattı. “Benden fiziki müdahale olmadan, uçak savar, füze ya da bombalama dışında bir uçağın, helikopterin nasıl düşürülebileceği konusunda bilgi istedi. Eşref Bitlis ve ekibinin şehit edilmesi olayı, Bordo Berelileri taşıyan uçağımızın düşmesi, Güneydoğu’da düşürülen Türk helikopterleri, Türkiye’deki şüpheli Mercedes kazaları Yazıcıoğlu’nun en çok merak ettiği konulardı. Kaza süsüyle helikopter düşürme yöntemleri konusunda daha önce de araştırma yapmış. Bu konudaki elinde bir de kitap vardı. Bu yüzden helikopterlere binmediğini biliyorum. Arabalara, helikopterlere ve uçaklara uzaktan müdahale yöntemlerinde son gelişmeler hakkında ben de yaptığım araştırma sonuçlarını kendisine verdim. En çok Pars adı verilen yöntemi merak ediyordu.”

KOLAYCA ELE GEÇİRİLİYOR

İshak Telli, önümüzdeki ay çıkacak olan kitapta elektromanyetik dalgalarla helikopterlerin nasıl düşürüldüğü geniş şekilde anlattığını belirterek şöyle devam etti: “Buradaki bilgiler genellikle uzman kişilerden aldık. Radyo dalgalarıyla sadece helikopter değil uçaklar, tanklar, otomobiller ele geçirilebiliyor. Bu araçlara aynı dalgalar aracılığıyla kaza yaptırılabiliyor.
Elektronik donanıma sahip araçlar güvenli değildir. Birçok ülkede meydana gelen şüpheli kazalarda radyo sinyalleriyle uçağın, helikopterin ya da otomobilin yönetimi, pilotun elinden alınabildiğine dair sinyal izleri var.

UÇAK ELE GEÇİRİLEBİLİR

Bunun nasıl yapıldığına misal vermek gerekirse uçaklarda ve helikopterlerde CPU gibi merkezi işlemci bulunuyor. Bu işlemciye bağlı giriş çıkış kartlar var, bu kartlara helikopter ve uçaklardaki tüm yönetim sistemleri bağlıdır. Hatta silah mekanizmalarından rota bilgilerine kadar hepsine bu kartlar ve işlemciler üstünden ulaşılabilir. Bunlar çok dar bir bant üzerinden elde edilebiliyor. Bu bant, tıpkı telsiz haberleşme bantları gibidir. İşte bu dar aralığa girebilirseniz, helikopteri ya da uçağı ele geçirebilirsiniz. Bu sistemle ele geçirilen aracın rotasını değiştirebilir, pilota önündeki panel üzerinden yanlış bilgiler yollayabilirsiniz.”

3 DEFA KAZADAN KURTULMUŞTU

BBP Lideri Muhsin Yazıcoğlu, siyasi hayatı boyunca 3 defa trafik kazasından kurtuldu.
Yazıcoğlu’nun geçirdiği son iki kaza akıllara durgunluk verecek derecede şüphelerle doluydu. Y
azıcıoğlu’na ait Mercedes marka lüks otomobilde son olarak eşi kaza geçirmiş hastanede günlerce tedavi görmüştü.

__________________
mazafaka
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
araştırıyormuş, kazaları, Şüpheli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ölmeden önce son sözler Julw Komedi ve Mizah 2 18 Ekim 2007 15:39