IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Eylül 2011, 12:59   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
10 yıllık yatırım ve emek 1.5 saat içinde kül oldu !




10 yıllık yatırım ve emek 1.5 saat içinde kül oldu

Yıl sonunda açılması hedeflenen Gaziosmanpaşa Devlet Hastanesi inşaatında yangın çıktı. Bölgenin en büyük ve konforlu hastanesi olması planlanan inşaattan geriye kül yığını kaldı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yapımına 1999'da başlanan 300 yataklı lüks Gaziosmanpaşa Devlet Hastanesi'nde dün çıkan yangın, büyük hasara yol açtı. Bu yılın sonuna doğru açılması planlanan hastanenin inşaatında dün kaynaktan çıktığı tahmin edilen yangın sonrasında on yıllık inşaatın büyük bölümü yandı. İtfaiye ekiplerinin canla başla seferber olduğu yangında şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. İtfaiye ekipleri 10 katlı hastanenin dış cephesini ve bacasını saran yangına müdahale etmekte zorluk çekince yangın helikopterleri çağrıldı. Helikopterler bacadaki yangına, itfai erleri de dış cepheye müdahale etti.

VATANDAŞIN ÖFKESİ

Hastanenin açılması için gün sayan çevredeki vatandaşlar olay yerine gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol'a tepki gösterdi. Bir vatandaşın "Siz burada hastane istemiyordunuz" diyerek laf attığı Başkan Erol, "Bu hastaneyi zaten biz yaptırıyoruz. Niye istemeyeyim ki?" şeklinde karşılık verdi. Yangının çıkış nedeninin henüz belli olmadığını da ifade eden Erol, vatandaşları teskin etmeye çalıştı. Söndürme çalışmaları sırasında itfaiyenin suyunun bitmesi ve hortumun yetişmemesi ise tepkileri katmerledi. Bir vatandaş, "Kamu malı yanıyor. Yazık günah" diye gözyaşı dökerken bir grup vatandaş ise öfkelerini müdahalede yetersiz kaldıklarını iddia ettikleri itfaiye ekiplerinden çıkardı. Bazı vatandaşlar, itfaiye erlerini araçlarından indirmeye kalkıştı. Gerginliğin artması üzerine araya polis ekipleri girdi. Üç kişi, itfaiyenin çalışmalarına engel oldukları gerekçesiyle gözaltına alındı. Gerginliğin büyümemesi için olay yerine çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Yaklaşık bir buçuk saatlik çalışmayla kontrol altına alınabilen yangında hastanenin dış cephesi kullanılamaz hale geldi.


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
emek, icinde, kül, oldu, saat


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kola içince 1 saat içinde vücudumuzda olanlar... yoSun IF Ekstra 1 16 Haziran 2011 12:42
Herkezle Link Değişimi. En Geç 24 Saat içinde Siteye Eklenecektir. SmartQ Link değişimi 0 19 Kasım 2007 05:18