IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Melodram

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Eylül 2011, 10:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PKK 5'i Öğretmen 6 Kişiyi Kaçırdı




Elazığ'ın Arıcak ilçesinde, 4 öğretmenin teröristler tarafından kaçırıldığı bildirildi.

Elazığ Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Arıcak ilçesine bağlı Yoğunbilek Köyü İlköğretim Okulunda görev yapan ve ilçe merkezinde ikamet edip minibüs ile okullarına geliş gidiş yapan 8 öğretmen ile minibüs şoförünün, saat 17.10 sıralarında okuldan çıkıp araçlarına bindikleri esnada civarda sivil olarak bulunup öğretmenleri gözleyen 4 kişilik bölücü terör örgütü mensubunca Yoğunbilek, Gündoğdu, Çevrecik köyleri güzergahında kaçırıldıklarının telefon ihbarı ile öğrenildiği kaydedildi.

Saat 18.00 sıralarında kaçırılan kişilerden Özge Akman, Ayşe Harktı, Hadice Oğuz, Sevilay Yılmaz adlı bayan öğretmenler ile minibüs şoförü Ali Eren'in araç ile birlikte Çevrecik köyü güneyinde terör örgütü mensuplarınca serbest bırakıldığı belirtilen açıklamada, tamamı Elazığ nüfusuna kayıtlı erkek öğretmenlerin Diyarbakır ili sınırları içerisinde kalan Görese Dağı istikametinde yaya olarak götürüldükleri bilgisinin alındığı belirtildi.

Serbest bırakılan bayan öğretmenler ile minibüs şoförünün saat 18.40 sıralarında Arıcak ilçe merkezine intikal ettikleri bildirildi.

Kaçırılan öğretmenlerin Gökhan Yıldız, Abdullah Karan, İrfan Sarıkaya ve İsmail Yücel (vekil öğretmen) olduğu açıklandı.

Bu arada PKK'lılar dün de Diyarbakır'da bir öğretmen kaçırdı.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Terör örgütü PKK mensupları 26 Eylül 2011 saat 23.50 sıralarında Hazro ilçesi Çitlibahçe Köyü İlköğretim Okulu lojmanında bulunan okul öğretmeni Ahmet Ürün'ü dışarıya çıkarmışlar. Daha sonra köyden uzaklaşmışlar ve söz konusu köy öğretmeninden bir daha haber alınamamıştır. Olayla ilgili inceleme devam etmektedir" denildi.

TUNCELİ'DE KORUCU KAÇIRDILAR

Tunceli'de PKK'lı teröristler Pülümür bağlantılı Erzincan karayolunu kesip, geçici köy korucusunu kaçırdı. Terörist grubu, çığ tünelinde 2 akaryakıt tankerini de ateşe verip, yolu kapatırken, bazı araçlara de eylem yapmak üzere el koyduğu belirtildi. Tunceli emniyeti, olası eylemlere karşı bütün birimleri uyarıp, alarma geçti.

Tunceli'de, PKK'lı teröristler Pülümür bağlantılı Erzincan karayolunu 45'in kilometresinde barikatlarla kesti. Teröristler yoldan geçen araçlardakilere kimlik kontrolü yaparken, aynı zamanda örgüt propagandası da yaptı.

Teröristler, iki akaryakıt tankerini de bölgede bulunan bir çığ tüneli içine götürürüp, ateşe vererek yaktı. Tankerlerdeki yangının uzun süre devam ettiği ve tünele büyük zarar verdiği öğrenildi.

Yol kesen PKK'lılar, daha sonra Pülümür İlçesi'nde geçici köy korucusu olduğu belirtilen İsmail Gürbüz'ü yanlarına alarak dağlık alana kaçtı. PKK'lıların karayoluna güvenlik görevlililerinin gelişini engellemek için patlayıcı tuzaklamış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Teröristlerin yol kesmesi üzerine Tunceli-Erzincan karayolu karşılıklı olarak ulaşıma kapandı. Polis, Tunceli çıkışında önlem alarak araçlardaki yolcular üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

PKK'LILAR BAZI ARAÇLARA DA EL KOYDU

Yol kesen terörist grubunun, eylem yapmak için bazı otomobillere el koyduğu ortaya çıktı. Tunceli emniyet müdürlüğünde bütün birimler telsiz anonsu ile uyarılarak, PKK'lılar tarafından kaçırılan araçlar üzerinde hassasiyetle durulması, olası eylemlere karşı önlem alınması istendi.


__________________
If you can't measure it, it doesn't exist.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
5i, kaçırdı, pkk, Öğretmen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
PKK Tatvan'da 5 Kişiyi Kaçırdı. Düş Haber Arşivi 0 23 Ağustos 2011 17:06
PKK iki kişiyi kaçırdı Angel Haber Arşivi 0 21 Eylül 2008 17:14
PKK, 2'si köy korucusu 7 kişiyi kaçırdı.. Lee Haber Arşivi 3 12 Kasım 2007 19:28