IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Eylül 2011, 23:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çekilişsiz, Kurasız İş Fırsatı!




ŞanlıUrfa'da Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında iki bin kişilik hizmetli kadrosuna bin 977 kişi başvurdu. Başvuru az olunca kuraya gerek duyulmadan başvuran herkes işe alındı.

İş müjdesi bununla da sınırlı kalmadı.

Spor salonuna iş bulma ümidiyle gelenlere seslenen İŞKUR İl Müdürü Necdet Karasevda, ilerleyen günlerde de kamu yararına çalışmak üzere 10 bin işçinin daha alınacağını müjdeledi.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yürütülen 'toplum yararına çalışma' projesi kapsamında ŞanlıUrfa İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığı ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nde geçici çalışmak üzere iki bin işçi kadrosu açıldı. İşe alınacak kişilerin noter huzurunda kurayla belirlenmesi amacıyla Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonu'nda hazırlık yapıldı. Ancak işe bin 977 kişi başvurdu. Başvuruda bulunanlar kura çekilmeden işe alındı. Boş kalan 23 kişilik kontenjana ilerleyen günlerde İŞKUR'a müracaat edenlerin yerleştirileceği öğrenildi. Yetkililer işe az başvurunun olmasını protokoldeki hantallığın yanı sıra alımların kısa sürede yapılmasına bağladı.

Son dönemlerde istihdama yönelik yoğun faaliyetler içerisinde olduklarını dile getiren Karasevda, "İlimize ayrılan 12 bin kişilik geçici işçinin iki bininin kura çekimleri için bir araya gelmiştik. Fakat başvuran sayısı iki binin altında kalınca, kuraya gerek kalmadan başvuran tüm vatandaşlarımız iş sahibi olmuştur. Hayırlı olsun. Şu ana kadar tüm ilçelerimizde, büyük beldelerimizde bu proje gereği binlerce insanımızı noter huzurunda kura çekerek iş sahibiz yaptık." dedi.

Hakkaniyet ilkesini elden bırakmadan, sosyal barışa ve adalete katkı yapacak şekilde bir istihdam sağlamayı hedeflediklerini kaydeden Karasevda, tüm çalışmaları şeffaf bir şekilde ve kameraların önünde gerçekleştirmenin huzurunu yaşadıklarını ifade etti. Karasevda, "Şu an şehrimizde daha çok gülen yüzler görmek bize tarifsiz bir mutluluk yaşatıyor." diye konuştu.

Kura heyecanı yaşamadan 6 aylığına iş bulmanın sevincini yaşayan adaylar mutlu olduklarını anlattı. Okullarda çalışmak üzere işe alınanların 6 ay boyunca asgari ücret alacağı belirtildi. İşçiler, birkaç gün içerisinde işbaşı yapacak.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çekilişsiz, İş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İş-Kur'dan yeni iş fırsatı Lucifer Haber Arşivi 0 19 Şubat 2010 15:22
10 bin kişiye iş fırsatı Lucifer Haber Arşivi 0 24 Ocak 2010 18:55
GDI ile ek gelir fırsatı beycank İnternetten Para Kazanma Yolları 0 25 Mart 2007 17:59