IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ekim 2011, 11:06   #1
Çevrimdışı
Aze
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kavganın nedeni ortaya çıktı




Önceki hafta "Leyla ile Mecnun" dizisinin setinde yaşanan dayak olayında tarafların arasındaki gerginliğin asıl nedeni; ikilinin yaşadığı beraberlikmiş...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Dizinin Leyla'sı Ezgi Asaroğlu, 22 Eylül'de sete gelen rol arkadaşı Ushan Çakır tarafından darp edilmiş, çekim için hazırlık yapan dizi ekibi kavgayı görüp olaya müdahale edene kadar da Asaroğlu, boğazını sıkan Çakır'dan kurtulmaya çalışırken düşüp kafasını kaldırıma çarpmıştı.

Olay sırasında Adana Film Festivali'nde bulunan yönetmen Onur Ünlü, durumu öğrenir öğrenmez hemen Ushan Çakır'ın işine son vermişti.

Ardından Asaroğlu, Çakır'ı aynı zamanda sevgilisi olan dizinin oyuncularından Beste Bereket'in azmettirdiğini öne sürünce yönetmen Ünlü'yü kızdırmış ve şiddet olayını iki kadının şahsi kavgasına dönüştüren Asaroğlu'nun sözleşmesini fesh etmişti.

İki tarafa da yakın isimler bu kavganın fitilini Ushan Çakır'ın Beste Bereket'ten önce Ezgi Asaroğlu'yla yaşadığı ilişkinin ateşlediği açıkladı.

Milliyet gazetesinin haberine göre; Ushan Çakır, Asaroğlu ile geçen kış bir süre beraberlik yaşadı, ikiliyi el ele görenler de oldu. Ancak daha sonra Asaroğlu ile Çakır arasına kara kedi girdi. Araları bozulan ikili arasında zaman içinde tekrar bir yakınlaşma başlar gibi oldu. Fakat Çakır, bu sırada diziye sonradan katılan Beste Bereket ile beraberlik yaşamaya başladı. Bu durum Asaroğlu'nun her iki oyuncuya karşı öfke duymasına ve haklarında eleştirel konuşma yapmasına neden oldu. Çakır da Bereket ile beraber dedikodularını yaptığını öğrendikleri Asaroğlu'na karşı tavır aldılar. Taraflar arasındaki gerginlik sonunda dayak olayına kadar vardı. İşlerinden olan 3 oyuncudan Ezgi Asaroğlu, hem Ushan Çakır ile sevgilisi Beste Bereket'e, hem de yapım şirketi Eflatun Film'e dava açtı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çıktı, çıktı, kavganä±n, nedeni, ortaya


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İşte kavganın gerçek nedeni! Ruj Haber Arşivi 0 03 Kasım 2010 18:50
İşte kavganın nedeni o ses kaydı! Lucifer Haber Arşivi 0 03 Şubat 2010 15:34
Kavganın nedeni para ve güç / Zübeyir KINDIRA Lucifer Haber Arşivi 0 21 Ocak 2010 22:25