IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ekim 2011, 05:02   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Terörsitler bunu da yaptı




Terörsitler bunu da yaptı
Ağrı'da eski köy korucusunu öldüren teröristler, yanlışlıkla vurdukları arkadaşlarını tanınmasın diye yüzünü taşla ezdi.
07.10.2011 - 14:44


Ağrı'nın Yukarı Pamuktaş Köyüne gelen teröristler, eski köy korucusunu Halis Gökçek'i öldürdü, eşini ise yaraladılar.

AĞRI'DA BİR KÖY KORUCUSUNU VURDULAR
Evi kurşun yağmuruna tutan teröristler, yanlışlıkla bir arkadaşlarını da vurarak öldürdü. Arkadaşlarını öldürdüklerini fark eden teröristler, silahını aldıktan sonra tanınmaması için yüzüne taşla ezdiler.

Olay, Ağrı'nın Kars sınırına yakın Çemçe Dağı eteğindeki Yukarı Pamuktaş köyünde dün saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Bir grup terörist, köyün 500 metre kadar dışında eski korucularından Halis Gökçek'in (55) evine yöneldi. Evin camını tıklatan teröristlerden biri, pencereyi açan Halis Gökçek'ten yiyecek istedi. Halis Gökçek, içerden bir miktar çay ve şeker getirerek, teröriste yine pencereden vermek isterken ateş açıldı.

ARKADAŞLARI TANINMASIN DİYE TERÖRİSTİN YÜZÜNÜ TAŞLA EZDİ
İddiaya göre, karanlıkta duran teröristler eve doğru ateş açınca arkadaşları ile birlikte Halis Gökçek'i vurdular. Eşinin yere düştüğünü gören Pakize Gökçek de pencereye doğru gidince, bu kez o da kurşunlara hedef oldu. Arkadaşlarını öldürdüklerini fark eden teröristler, silahını aldıktan sonra tanınmaması için yüzüne taşla ezdiler. Daha sonra da pencere ve kapılardan evi kurşun yağmuruna tuttular. Köye gelmekte olan bir otomobilin farlarını fark eden teröristler, karanlıkta izlerini kaybettirdiler. Olay sırasında evde bulunan Gökçek'in oğlu ve gelini ise yara almadan kurtuldu.

Halis Gökçek'in ölümü, eşinin yaralanma olayının ardından yakınları durumu Jandarmaya bildirerek yardım istedi.

Askeri helikopter ve dört zırhlı araçla köye giden güvenlik kuvvetleri, Halis Gökçek'in cenazesi ile yaralı Pakize Gökçek'i ve teröristin cesedini alarak Ağrı'ya getirdi. Pakize Gökçek, Devlet Hastanesinde ameliyata alındı. Halis Gökçek ile teröristin cenazesi, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kardeşi Halis Gökçek, Gökçek'in eşi, gelini ve oğlu ile birlikte yaşadığı belirten 59 yaşındaki Aziz Gökçek, "Gece vakti pencereye gelen silahlı bir kişi yiyecek istemiş. İstenen yiyeceği çayı şekeri vermek için kardeşim Halis pencere önüne gelince dışardan ateş açılmış. Bizim tahminize göre, tek kurşunla hem kardeşim hem de yiyecek isteyen kişi ölmüş" diye konuştu.

Öte yandan olayla ilgili olarak Vali Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Yukarı Pamuktaş köyünde bir grup teröristin saldırısı sonucu çıkan çatışmada bir terörist öldürüldü, bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Çatışmada şehit olan vatandaşımızın eşi de olayda yaralandı. Çok kısa sürede olay yerine bir helikopter ve 4 zırhlı araç intikal etmiş ve yaralı vatandaşımız Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Şehit kardeşimizin eşi Pakize hanım ameliyat oldu, hayati tehlikesi yok. Çocukları da şu anda acilde annelerinin ameliyattan çıkmasını bekliyor. 542 bin nüfuslu Ağrı'da teröre izin vermeyeceğiz. Kim bizim birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize silah sıkarsa lanetliyoruz. Düşüncesini, fikrini, zikrini silahla ifade edenleri tüm dünya bir insanlık suçu olarak görüyor. Kızı ve eşi ile birlikte oturan bir masumu katletmenin ne amaca hizmet ettiğini size soruyorum. Biz gücümüzü milletten alıyoruz. Emniyet güçlerimiz jandarmasıyla, polisiyle görevinin başındadır. Köyde gerekli tüm güvenlik önlemleri alınmıştır" diye konuştu.

ensonhaber

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bunu, da, terörsitler, yaptı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
IBM sonunda bunu da yaptı! Slipknot Bilim Dünyasından Son Haberler 0 19 Haziran 2010 13:57
İsrail bunu da yaptı Feronia Haber Arşivi 0 17 Mart 2010 12:20
Google bunu da yaptı! Feronia Arama Motorları Haberleri 0 01 Mart 2010 12:49
Bunu da Japonlar yaptı! Angel Otomobil Haberleri 11 31 Ocak 2009 03:17
Çinliler bunu da yaptı Ocean Bilim Dünyasından Son Haberler 3 24 Haziran 2008 17:16