IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Pentagram

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ekim 2011, 09:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tacizciden ürperten ifade .




Tacizciden ürperten ifade

İstanbul'da, kimyager Ayşe T.'yi taciz edip yaraladığı gerekçesiyle 45 yıla kadar hapsi istenen market çalışanı Nurettin Yıldız, mahkemedeki savunmasında "Eteğinin kısa olmasına kızdım, saldırdım" dedi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İstanbul'da, yardım için evine gittiği kimyager Ayşe T.'yi (32) taciz edip yaraladığı iddiasıyla tutuklanan market çalışanı Nurettin Yıldız, hâkim karşısına çıktı. 20 yaşındaki zanlı, "Eteği kısa diye kızıp saldırdım" dedi. Genç kadının, hâlâ konuşamadığı ve yürüyemediği öğrenildi. Olay, 15 Haziran'da, Beşiktaş Fulya'da meydana geldi. Ayşe T., iş çıkışı alışveriş yaptı. Market yetkilisi, reyonda görevli Yıldız'dan, poşetleri Ayşe T.'nin evine kadar taşımasını istedi. Eşyaları eline alan Yıldız, genç kızla birlikte 50 metre ötedeki eve gitti. Kapıdan eşyaları Yıldız'ın elinden alan Ayşe T., saldırıya uğradı. Yıldız, tecavüz etmek istediği genç kıza şiddet uyguladı. Banyoya kaçmaya çalışan Ayşe T.'yi yumrukladı. Saldırgan, bayılan genç kızın parasını da alarak olay yerinden kaçtı. Bir gün sonra evinde kanlar içinde bulunan Ayşe T., hayata tutundu. Yıldız hakkında ise İstanbul 19'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 23 yıldan 45 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

KABURGALARI KIRILDI

Davanın ilk duruşması, önceki gün görüldü. Mağdur Ayşe T. duruşmaya katılmadı. Hâkim karşısında savunmasını yapan sanık Yıldız ise, "O gün hastaneye gitmek için müdürden para istedim. İlaçlarım bitmişti. Rafların arasında dolanırken mağdure dondurma reyonuna gitti. Dondurma almak istiyordu. Hareketlerine sinir oldum. Elbisesi kısaydı. Bazı yerleri görünüyordu. İlaç almadığım için kötüydüm. Mağdurenin eteğinin kısa olmasına kızdım, saldırdım. Üzerini çıkarmadım. Defalarca yumrukladım. Banyoda öldüğünü sandım. O korku ile parasını alıp kaçtım. Yerde yatıyordu. Kaşının kanadığını hatırlıyorum. Tecavüz etmedim" diye konuştu. Ayşe T.'nin kardeşi Ali Kutlay T. ise, "Kardeşim beyin kanaması geçirdi. Kaburgalarında kırık vardı. Şu anda yürüyemiyor. Konuşma bozukluğu var" dedi. Duruşma ertelendi.

YÜRÜYEMİYOR, KONUŞAMIYOR
Korkunç olay nedeniyle beyin kanaması geçirdiği ifade edilen Ayşe T.'nin yürüyemediği ve konuşma zorluğu çektiği vurgulandı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 08 Ekim 2011, 10:07   #2
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tacizciden ürperten ifade .




erkek zihniyetiyle yapılan anayasanın boşluklarından yararlanmaya kalkışan yine erkek zihniyeti. ve bu zihniyete yardım eden kuş beyinli 4 yıl hukuk eğitimi almış avukatvari mahluklar.

 

 

Etiketler
ifade, tacizciden, Ürperten


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tüyler Ürperten Miras JB Haber Arşivi 0 21 Aralık 2010 20:44
Ürperten fotoğraf! Hayal Esrarengiz Olaylar 2 03 Nisan 2010 14:08
Tacizciden kaçarken kurşunlandı Angel Haber Arşivi 0 07 Şubat 2009 12:28
Tüyler ürperten cinayet Collettivo Haber Arşivi 0 22 Temmuz 2008 19:22