IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ekim 2011, 07:25   #1
Çevrimdışı
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İstanbul'da yangında kül olan gecekondudaki 7 cesetin sırrını çözdü!




Sultangazi’de, çıkan yangında mülteci oldukları belirlenen 7 kişinin ölüm nedeni belli oldu. İtfaiyenin hazırladığı ilk rapora göre göre mülteciler yangını farkettiler ama dışarıya çıkmayı başaramadı. Kapı üzerlerine kilitli olduğu için banyoya sığınan 7 kişi alevlerden kurtuldu ama dumandan kurtulamadı ve boğularak hayatını kaybetti.

Sultangazi’de bekarların kaldığı gecekonduda çıkan yangında, 7 kişi hayatını kaybetti. İftaiye ekipleri yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceğini belirtti.

iddiaya göre, Zubeyde Hanım Mahallesi 1458 Sokak Numara 8’deki bekarların kaldığı gecekondudan dumanların çıktığını gören vatandaşlar, durumu itfaiye ve polise haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan gecekonduyu yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu söndürdü. Demir kapıyı kırarak giren itfaiye ekipleri, içeride yanan 7 kişinin cesediyle karşılaştı.

MÜLTECİ ÇIKTILAR

Yangında hayatını kaybeden ve Afganistan uyruklu olduğu sanılan 7 kişinin, kapı dışarıdan kilitli olduğu için içeride mahsur kalarak, banyoda dumandan boğularak öldükleri anlaşıldı. Yapılan araştırmada, bu kişilerin Türkiye'ye yasa dışı yollardan girerek, Avrupa ülkelerine gitmek istedikleri öğrenilen Afganistan uyruklu mülteciler oldukları anlaşıldı.
Gecekonduyu yaklaşık bir hafta önce kiraladıkları belirlenen Afganlıların, yangının başlamasının ardından kapı dışarıdan kilitli olduğu gerekçesiyle evin banyosuna girdikleri ve dumandan etkilenerek öldükleri öğrenildi. Bu arada yangının, elektrik kontağından çıktığı sanılıyor.

YANIK DEFTERDE YUNANİSTAN TELEFONU

Öte yandan olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri de 7 kişinin can verdiği olayı aydınlatabilmek için gecekonduda iz aramayı sürdürüyor. Gecekonduda ipucu olabilecek bir defter de bulundu. İçinde Arapça'ya benzer harf ve kelimelerin kullanıldığı defter sayfalarında bir de Yunanistan'a ait telefon numarası dikkati çekti.


CESETLER HASTANE MORGUNDA

Bu arada evden savcılık talimatiyla çıkarılan cesetler Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Adli Tıp Kurumu'ndaki imkansızlık nedeniyle Hastane morguna götürülen cesetlerin daha sonra ölüm nedeni tespiti için Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesi bekleniyor.



 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cesetin, gecekondudaki, istanbulda, kül


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
AIDS'in sırrını oyun müptelaları çözdü..! System Sağlık Köşesi 0 23 Eylül 2011 20:33
Kesik kulağın sırrını tablodaki mektup çözdü Süslü Merak Ettikleriniz 0 30 Aralık 2009 22:44