IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ekim 2011, 17:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PKK elebaşı: Roj TV'de kontrolü ele geçirdik !




PKK elebaşı: Roj TV'de kontrolü ele geçirdik

Türkiye'de terör örgütü PKK'ya yönelik askeri operasyonlar devam ederken Danimarka'daki Roj TV hakkında açılan kapatma davasında önemli gelişmeler yaşanıyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Roj TV'nin Yönetim Kurulu eski Başkanı Henrik Caprani Winkel'in dinlenildiği duruşmada savcı James Buch-Jepsen, Roj TV ile PKK bağlantısını gösteren yeni delilleri mahkemeye sundu. Caprani'nin Roj TV'de görevde bulunduğu süre içerisinde terör örgütü PKK elebaşları Zübeyir Aydar, Remzi Kartal ve Hacı Ahmedi ile çekilmiş samimi fotoğraflarını mahkeme heyetiyle paylaşan savcı, Roj TV ile PKK arasındaki bağlantının son derece aşikar olduğunu ifade etti. Fotoğraflara rağmen söz konusu kişileri tanımadığını iddia eden Caprani ise, Roj TV davasının Anders Fogh Rasmussen'in NATO genel sekreterliğine getirilmesinin ardından Türkiye'ye teşekkür etmek için açıldığını iddia etti.

ROJ TV YÖNETİM KURULU BAŞKANI: ROJ TV'Yİ PEK İZLEMİYORUM; GERÇEKLERİ ANLATIRSAM RUHSATIMIZ İPTAL EDİLİR
Duruşmada televizyonda yayınlanan bazı programlarla ilgili görüntüleri paylaşan savcı James Buch-Jepsen, Winkel'e bunlarla ilgili sorular sordu. Roj TV'yi pek izlemediğini belirten Winkel, programların Brüksel'deki ROj TV stüdyolarında hazırlandığını söyledi.

Savcı James Buch-Jepsen dünkü duruşmada Roj TV'nin Yönetim Kurulu eski Başkanı Henrik Caprani Winkel tarafından yazılan bazı e-postaları ve çeşitli ses kayıtlarını mahkeme heyetine sundu. Söz konusu elektronik postaların birinde Winkel, Roj TV'nin Danimarka Müdürü İmdat Yılmaz,'a 'Dikkat et kendimizi PKK'dan uzak göstermeliyiz' diyor. ROj TV'nin eski müdürü Manoucher Zonoozi'ye yazdığı diğer bir e-postada ise; 'Herşey Belçika'dan halledilmeli. Gerçekleri anlatırsam yayın ruhsatımız iptal edilir' diyor. Winkel, televizyonun Danimarkalı muhasebecisi Flemming Nejstgaard'e yazdığı bir e-postada ise kendisinden ne olursa olsun ROJ TV - PKK bağlantısını inkar etmesini istiyor.

PKK İSTEDİ, ZONOOZİ'Yİ İŞTEN ATIP KONTROLÜ ELE ALDIK
James Buch Jepsen, duruşmada ROJ TV'nin İran asıllı eski genel yayın yönetmeni Manoucher Zonoozi'nin işten atılma sürecini de gündeme getirdi. Zonoozi'nin PKK'nin direktifi doğrultusunda işten çıkarıldığını belirten savcı Jepsen, PKK elebaşları ile Roj TV Yönetim Kurulu eski Başkanı Henrik Caprani Winkel arasındaki yazışmaları göstedi. Yazışmalarda Hamza kod adlı bir PKK'lı, Winkel'den Zonoozi'nin işten atılmasını istiyor. Aynı kişi Zonoozi'nin işten atılmasından sonra PKK yönetimine yazdığı bir raporda ise şöyle diyor: "Zonoozi'yi işten attırdık. ROj TV'de kontrol yeniden bizim elimizde."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ele, geçirdik, pkk, roj, tvde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
reklam kontrolü arananadam1 mIRC Scripting Sorunları 9 08 Aralık 2007 14:35