IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By aLya

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ekim 2011, 13:26   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bankanın uzmanlarını dinledi, yumurtada 2 milyon doları buldu




Türk EkonomiBankası’nın (TEB) Küçük ve Orta Boy İşletmelere (KOBİ) yönelik ‘danışmanlık hizmeti’nden yararlanarak ihracatçı olmayı başaran Etaş Afyon Tavukçuluk İnşaat Taahhüt Ticaret Ltd.’in sahibi Kırşehirli yumurtacı İbrahim Afyon, babasının 1975 yılında başladığı yumurta üretimini devraldıktan sonra aklında hep yurtdışına açılmak olduğunu belirterek, “Ancak bu hayalimi nasıl gerçekleştireceğimi bilmiyordum. Boztepe ilçesine gelen TEB KOBİ Danışmanı arkadaşımız bana ihracatçı olabilmem için kapsamlı bilgiler aktardı. Dinledim ve uyguladım. İlk ihracatım Irak’a oldu” dedi.

TEB’in TV reklamlarında da oynamaya başlayan Afyon, sektör ile ilgili bilgi eksiğini giderebilmek için TEB KOBİ Akademi’ye de katıldığını belirterek, “Şirket yönetimi konusunda kendimi geliştirdim ve uluslararasırekabete hazırlandım. Şu anda haftada 5 TIR’lık ihracat yapıyoruz. Yıllık 2 milyon dolar ihracata ulaşmış durumdayız” diye konuştu.

Fabrikaya ziyaret

İbrahim Afyon’un başarısını yerinde görmek için TEB Genel Müdür Yardımcısı Turgay Boz da tesisleri ziyaret ederek bilgi aldı. Boz, TEB’in, 300 KOBİ Danışmanıyla, 11 bin KOBİ’ye eğitim verdiğini belirterek şu bilgileri verdi: “TEB KOBİ TV’nin de 4.5 milyonu aşkın izleyicisi var. TEB KOBİ Danışmanları firmalar ile birebir görüşmeler yaparak; inceleme sonucunda detaylı görüş ve önerilerini yaklaşık 40 sayfalık bir rapor haline getiriyor. 2006 yılından bugüne kadar 800 KOBİ’ye danışmanlık hizmeti verildi. Bazı KOBİ’ler geniş çaplı bir tesis yatırımı yaparak ölçeklerini büyüttüler, bazı KOBİ’ler ise küçük değişikliklerle maliyetlerinde büyüktasarruflar sağladı veya ürünlerinde katma değer yarattı. Verilen bu hizmetler ile makineden madeni yağından, seramikten alüminyum sektörüne kadar pek çok KOBİ’ye önemli katkılar sağlandı.”

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 14 Ekim 2011, 13:31   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bankanın uzmanlarını dinledi, yumurtada 2 milyon doları buldu




Vay anasını ya. Darısı başımıza :P

__________________
Rüzgarda savruk, Başına buyruk ~
 

 

Etiketler
2, bankanın, buldu, dinledi, doları, milyon, uzmanlarını, yumurtada


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık