IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Kar kalınlığı 17 santimetre oldu (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/419564-kar-kalinligi-17-santimetre-oldu.html)

aLya 17 Ekim 2011 10:50

Kar kalınlığı 17 santimetre oldu
 
Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da kar yağışı gece boyunca devam etti. Uludağ oteller bölgesinde bu sabah yapılan ölçümlerde kar kalınlığı 17 santimetre olarak belirlendi. Halen hava sıcaklığının eksi 2 olduğu zirvede kar yağışının bugün ve yarın da aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Uludağ Meteoroloji İstasyonu yetkililerinden alınan bilgiye göre, önceki gece başlayan kar yağışı bu gece de aralıklarla devam etti. Hava sıcaklığının eksi 3 olduğu Uludağ'da bugün sabah saatlerinde yapılan ölçümlerde kar kalınlığı 17 santimetre olarak ölçüldü. Meteoroloji yetkilileri kar yağışının bugün ve yarın da devam edeceğini bildirdi.

Bursa şehir merkezinde dört gündür devam eden sağanak yağışın yarın akşam saatlerine kadar süreceği bildirildi. Hava sıcaklığının 6 derece olarak ölçüldüğü Bursa'da çarşamba gününden sonra havaların az da olsa ısınması bekleniyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net