IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ekim 2011, 11:01   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Papandreu: Ben de acı çekiyorum




Yunanistan için bugünden itibaren zor bir hafta başlıyor. Hükümetin ülke ekonomisinin iflasını önlemek amacıyla IMF ve AB'den gördüğü mali yardımların karşılığında almaya karar verdiği sert ekonomik önlemlere karşı yapılan eylemler birbirini izlerken 19-20 Ekim'de ilan edilen 48 saatlik genel grevle yaşam duracak. İşçi ve memur sendikalarının düzenlediği grev günlerinde parlamento önünde protesto yürüyüşleri alevlenecek. Yunan Parlamentosu ise aynı günlerde maaşları yeniden kısan, memur sayısını azaltan, ek vergiler getiren yasa tasarısını oylayacak. Son gelişmelerle ilgili açıklama yapan Yunan Başbakanı Yorgos Papandreu ise ülkenin geleceğinin belirsizliğini hâlâ koruduğunu vurgulayarak, "Bugün herkese hemen bir çözüm ve daha iyi bir yaşam garantisi vermeyi çok isterdim. Bunu yapabilsem dünyanın en mutlu insanı olacağım, ancak yapamıyorum. Ve her Yunanlıya tüm samimiyetimle bu gerçeği söylemek benim görevim" dedi. Bugünkü Yunanistan'ı 2004 yıllarındakiyle karşılaştırdığında acı çektiğini, üzüldüğünü ve öfkelendiğini, ancak her şeye rağmen mücadeleden vazgeçmediğini belirtti.

"ATLAS DEĞİLİZ"
Yorgo Papandreu, mali krizle mücadelede Yunanistan'ı iflastan kurtarmak için 'başkalarının günahlarını omuzuna aldığını' ifade ederek, "Birçok kez tehlikeye girmiş olmamıza rağmen hepimizin çabalarıyla uçuruma yuvarlanmamayı başardık. Şimdi daha kalıcı bir çözüm için mücadele ediyoruz. Sorumluluklarımızı üstlendik. Ancak biz, tüm Avrupa'nın sorunlarını omuzlarına yüklenebilecek 'Atlas' değiliz. Avrupa eğer sorunlarını çözemezse bunun sonuçları hepimiz için tahmin edilemez boyutlarda olacak" dedi.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ben, cekiyorum, papandreu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İçime bir başka çekiyorum seni sevgili.. ~ Sametold Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 30 Ekim 2010 18:59
Faks cekiyorum =) SuNSeT Fıkra 6 25 Aralık 2007 15:39