IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By bubbleoops

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ekim 2011, 17:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
''Disko''da ölen Er'in asilesine dayak





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Askerlik yaptığı KKTC’deki birlikte bir arkadaşıyla tartıştığı gerekçesiyle “disko” olarak adlandırılan disiplin koğuşuna konulan Uğur Kantar, gardiyan olarak görev yapan erler tarafından yapılan işkence sonucu fenalaşınca GATA’ya gönderilmişti. Yaklaşık 2,5 ay boyunca GATA’da tedavi gören Uğur Kantar, geçen salı yaşamını yitirmişti. Oğullarının ölümüyle ilgili tartışmalar devam eden Kantar ailesi, önceki gün akşam saatlerinde 20 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

Evine girmek istediler

Başbakan Erdoğan’ın da evinin bulunduğu Üsküdar Emniyet Mahallesi’ndeki Uğur Kantar’ın baba evine önceki gece saat 23:30 sıralarında, 20 kişilik bıçaklı ve sopalı bir grup saldırdı. Saldırı öncesi taziye evinden çıkan Uğur’un dayısı, yengesi ve 80 yaşındaki dedesi eve girmeye çalışan gruba engel olmak istedi. Öfkeli kalabalık, Uğur’un yakınlarını sopalarla dövdü. Bu sırada dışarıdaki gürültüyü duyarak evden çıkan Uğur’un babası Aydın Kantar da saldırganlar tarafından dövüldü.

Şikayetçi oldular

Saldırıya maruz kalan ve gittikleri Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde darp raporu alan aile, “Bize saldıran kişileri tanımıyorduk. Ama saldırı sırasında birçoğunun alkollü olduğunu fark ettik. 80 yaşındaki dedemiz Salim Güneytaş’ı dövdüler. Kendisi sabah saat 05:00’e kadar hastanede müşahade altında kaldı. Dayısı Hulusi Çatalbaş ve babası Aydın Kantar’ın da elmacık kemiğinde zedelenme var. Bununla ilgili darp raporu aldık. Ardından da polise giderek şikayetçi olduk. Biz evladımızı kaybetmenin acısını yaşarken, böyle bir saldırıya maruz kalmamızı anlayamıyoruz. Saldırıyı gören komşular ise polise haber vermişler. Polis olay yerine geldiğinde saldırganların hapsi oradaydı ama polis gözaltına alma gereği bile görmedi. Onlar da elini kolunu sallayarak kaçtılar” iddiasında bulundu.

Bir kişi gözaltında

Polis ise saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen bir kişiyi gözaltına aldı. İfadesi alınan ve olayla ilgili bir bağının olmadığını öne süren bu kişi, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ettiğini açıkladı.

Vatan

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
asilesine, dayak, erin, Ölen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dayak Yüzünden Ölen Kadınlar, Kanserden Ölenlerden Fazla! Hayal Ah Kadınlar 0 02 Nisan 2010 11:37
Nokia dan Undergraund Disko , Undergraund Disko Hakkında Kralice Cep Telefonlar 0 28 Ekim 2008 21:03