IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Gül: İntikamı çok ağır olacak !!!!! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/420063-gul-intikami-cok-agir-olacak.html)

LeyLa 19 Ekim 2011 10:26

Gül: İntikamı çok ağır olacak !!!!!
 
Gül: İntikamı çok ağır olacak

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Hakkari'deki hain saldırının ardından açıklamalarda bulundu;

Şunu kimse unutmamalıdır ki bize bu acıyı çektirenler, misliyle çekeceklerdir. Devletimizi bu saldırılarla sarstıklarını zannedenler, hizaya getireceklerini zannedenler, göreceklerdir ki bu saldırıların intikamı çok büyük olacaktır ve misliyle de alınacaktır.

Türkiye'deki demokratik gelişmeleri eğer terör neticesinde elde ediyoruz zehabına kapılanlar varsa şunu bilmelidirler ki; büyük bir tarihi yanılgı içerisindedirler. Kendi halkımızı kucaklamak, kendi halkımıza şefkat göstermek, kendi halkımızın hak ve hukukunu korumak başka bir şeydir ama teröre karşı asla taviz vermeden, sonuna kadar kararlı bir şekilde mücadele etmekse bizim, hem devletin hem de milletin kararıdır.

Sihir 19 Ekim 2011 11:02

Cevap: Gül: İntikamı çok ağır olacak !!!!!
 
Dilerim lafta kalmaz.

Feronia 19 Ekim 2011 11:13

Cevap: Gül: İntikamı çok ağır olacak !!!!!
 
birlesik gucler farkli ulkeler arkalarinda.

Merak ediyorum nasil intikam olacak .

Noyan 19 Ekim 2011 11:48

Cevap: Gül: İntikamı çok ağır olacak !!!!!
 
Bugüne kadar sonuç itibariyle devletin başındaki insanlardır diye bazı yorum üsluplarından hep kaçınmışımdır. Ama şimdi şu denen lafa bakıyorum da çok gülünç geliyor. Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı intikam alınacak diyor yahu :) Yani siz bunları adam yerine koymuşsunuz da üzerine intikam nağraları atıyorsunuz öyle mi? Bir insan kendini teröristlerin karşısında nasıl bu kadar küçük düşürebilir? Sanki bu kangren senelerdir olmayıp yeni piyasaya çıkmış gibi :) Bu ülkeye verdiğiniz zararlar zerresine kadar çıksın sizden inşallah. Senin karın değil mi ülkesini AB'ye şikayet eden! Siz intikam uğruna hiçbir haltı becerebilecek kapasitede değilsiniz ama bu millet er yada geç sizden gereken intikamı alır. Sırf küresel politika uğruna oynadığınız uysal at rolünden ötürü kan ağlayan Türk halkının ve özellikle anaların hakkı burnunuzdan fitil fitil getirilsin inşallah. Ama bu dünyada, ama öteki dünyada.

blazeofglory 19 Ekim 2011 11:53

Cevap: Gül: İntikamı çok ağır olacak !!!!!
 
Ciğerleri yandı insanların,ocaklarına ateş düştü! Ne için? Bu kadar fidan neden ölüyor,bu bedel neden o gençlere,o ailelere ödetiliyor? Söz konusu vatan ve gerisi teferruat ise, bu vatan için şehit olan evlatlar,neden hep aynı zümreden çıkıyor!?İyice alıştırdılar şehit haberlerine,bu haberlere üzülenler çok geçmeden spor sayfalarına bakmaya ,akşamki dizi planlaırına yapmaya başladı bile..Ayrıca itinkam naraları atan devlet büyüklerini de anlamak mümkün değil! Bataklığın etrafındaki sinekleri öldürerek bataklığın kuramayacğını küçük çoçuklar bile bilir! Yazık ama bizim duyarsızlığımıza yazık! Bir ses ,bir birlik, bir dirayet olamıyoruz halk olarak. Milyonlar sokaklara dökülse ,biz buradayız dese inanın şu anki durumdan kötü olmaz!


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net