IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ekim 2011, 10:30   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Atış talimi dönüşü bomba tuzağı !




Atış talimi dönüşü bomba tuzağı

PKK, Bitlis'te atış poligonundan dönen polislere bombalı tuzak kurdu. 5 polis şehit oldu, biri çocuk 3 sivil hayatını kaybetti


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bitlis'inGüroymak ilçesinde eğitim için gittikleri atış poligonundan dönen polislerin içinde bulunduğu aracın geçişi sırasında, PKK'lılar bomba patlattı. Aşağı Kolbaşı köyü çıkışında patlayan bomba yüzünden araçta bulunan polisler Şaban Kılıçarslan (41), Volkan Sabaz, Yalçın Demir (24), Bülent Emen (37) ve Kamuran Ercan şehit oldu. Saldırı anında olay yerinden geçen bir minibüste bulunan Hiranur Arslan (4) ile Ferit Eraslan (23) ve Cahit Eraslan (30) öldü. Aynı aileden, Enis (14), Esra (14) ve Mihriban Eraslan ile minibüs şoförü Mehmet Korkmaz (36) ise yaralandı. Şaban Kılıçarslan'ın (41), ailesini 13 yıl boyunca görev yaptığı Adana'da bırakarak temmuzda tayininin çıktığı Bitlis'e gittiği belirtildi. Üç çocuk babası olan şehidin evinin önünde ambulans ekipleri hazır bekletilirken, eski mesai arkadaşları ve yakınları başsağlığına geldi. Yalçın Demir'in (24) Ağrı'daki ailesi de gözyaşlarına boğuldu. Yalçın Demir'in dayısı Caner Tahtalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehit düşen Yalçın Demir'in ağabeyi Abdullah Demir'in de Güroymak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptığını söyledi. Kamuran Ercan'ın Van'daki babaocağı da acı haberle sarsıldı. 3 katlı bir evde yaşayan Ercan'ın ailesi, acı haberi eve gelen telefonla öğrendi. Baba İdris Ercan ile kayınpederinin evini ziyarete gelen şehit polisin eşi, haberi aldıktan hemen sonra Güroymak'a gitti. Kürtçe ve Türkçe ağıtların yükseldiği eve Türk Bayrağı asıldı. 3 ay önce dünya evine giren şehit polisin, ailenin en büyük çocuğu olduğu öğrenildi. Yaklaşık 1,5 yıl önce Güroymak'a tayini çıkan ve ailesini daha önce görev yaptığı Çanakkale Lapseki'de bırakıp görev yerine giden Bülent Emen'in (37) şehit olduğu haberini, eşi Fatma Emen'e Emniyet yetkilileri verdi. Acı haberi alınca büyük üzüntü yaşayan kadını, yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

F-16'LAR KUZEY IRAK'A UÇTU

Saldırının ardından akşam saatlerinde Diyarbakır'dan havalanan F-16 savaş uçakları Kuzey Irak'taki terör kamplarını bombaladı. Bombardıman yaklaşık 2 saat sürerken Hakkari'nin Çukurca ilçesi karşısında bulunan Zap ve Metina kampları da uzun menzilli obüs toplarla yoğun ateş altına alındı.

10 günlük evliydi
Şehit polis Volkan Sabaz'ın Kastamonu Polis Okulu mezunu olduğu ve haziranda göreve başladığı öğrenildi. Sabaz'ın nişanlısı Berna Soylu ile 7 Ekim'de Bitlis'te nikah kıydığı, 19 Kasım'da ise İzmit'te düğün hazırlığı yaptıkları belirtildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bomba


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Serbest Atış Frozen Aşk ve Sevgi Köşesi 0 04 Şubat 2011 00:16
Teşvikiye'nin göbeğinde çatıda atış talimi! PopSy Haber Arşivi 0 04 Ağustos 2008 05:22