IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Feronia
  • 1 Post By Pentagram

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ekim 2011, 13:39   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hain saldırıda cevap bekleyen sorular




Hain saldırıda cevap bekleyen sorular
24 askerin şehit olduğu Hakkari'deki saldırılarla ilgili olarak çeşitli iddialar ortaya atıldı.

20.10.2011 - 03:23


- Ağır silahların iki hafta boyunca sınırdan içeri sokulduğu, yaklaşık bir hafta önce ise termal kameraların bu geçişleri tespit ettiği iddia ediliyor. Ortada istihbarat zaafı yoksa, neden müdahale edilmedi?

MOBESE KAMERALARI
- MOBESE kameraları şehir merkezlerindeki saldırılara karşı niye takılamıyor?- Kato ve Kavaklı operasyonlarına misilleme yapılacağı belli iken, niçin hazırlıksız yakalandık?- Bunca şehide rağmen neden teröristler ağır zayiat vermiyor

KAMERALAR TESPİT ETTİ Mİ?
İddialara göre teröristler, saldırıda kullandıkları ağır silahları iki hafta boyunca sınırdan içeri sokarak yığınak yaptı. Yaklaşık bir hafta önce termal kameraların sınırdaki geçişleri tespit ettiği, ancak 'sivil vatandaş olabilir' denilerek müdahale edilmediği ileri sürüldü.

MÜHİMMAT DOLU ÇUVALLAR
Öte yandan istihbarat birimlerinin, eylül ayı içerisinde Çukurca ilçesi Yapraklı köyünden, Cevizli ve Çeltik köyleri istikametine 6 adet katırla bir adet Doçka uçaksavar ve mühimmat dolu çuvalların götürüldüğü bilgisi verilmiş. Ayrıca her bir katırın yanında ikişer adet bayan terör örgütü mensubunun bulunduğu bilgisi de bölgedeki birimlere acil koduyla iletilmiş. Çukurca'nın hemen karşısındaki Zap kampından da 200 adet havanın sevk edildiği belirtilmiş. Bir diğer iddia da saldırı olabileceğine dair çok sayıda istihbaratın ulaştığı, bunun da bilgi kirliliğine sebep olduğu yönünde. Hem polisin hem de askerin bu istihbaratları uzun bir dönemdir takip ettiği ancak bir sonuca ulaşamadığı belirtiliyor.

Zaman

ensonhaber

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 20 Ekim 2011, 14:03   #2
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hain saldırıda cevap bekleyen sorular




zaman gazetesine de böyle bir haber yaraşır zati. böyle bir haber yapmasalardı vallahi ölürdüm meraktan. lütfen böyle haberleri yayınlamazsanız sevinirim. her seferinde orduyu suçlu göstermeye, orduyu zayıf göstermeye, iktidarı hiç böyle olaylara bulaştırmamaya çalışan yandaş medya haberleri orduya en büyük psikolojik zararı vermektedir. hem nasıl haber yapıyorlar böyle anlamış değilim. hem bütün ergenekoncu(!) komutanları içeri atıp bu konuda iktidarın hep yanında olup hem de böyle ihmallerden bahsetmezler mi tilt oluyorum vesselam. ulan komutan mı bıraktınız ordunun başında bee. kamuoyunu bir de böyle haberlerle zihinlerini bulandırmaya çalışıyorlar. kabak gibi belli işte akepe ve yandaşlarının bu ülkeyi iflasın eşiğine getirdiği. hükümetin ne gibi yanlışları var diye soracaklarına her saldırı sonrası orduyu suçlayıcı haberler yapmak bu vatana yapılan asıl İHANETtir.

 

 

Etiketler
bekleyen, cevap, hain, saldırıda, sorular


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cevap Bekleyen Sorular System Haber Arşivi 1 17 Temmuz 2011 17:30
Cevap bekleyen sorular Kalemzede İslamiyet 0 12 Temmuz 2011 01:36
Bekleyen.. hitman Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 2 28 Haziran 2006 23:40
Başkana sorular sorular. LuisCode Genel Paylaşım 1 07 Haziran 2006 09:10