IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2011, 11:25   #1
Çevrimdışı
Aze
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Clooney siyasete atılmayacak




Hem başrolünü üstlendiği, hem de yönetmenliğini yaptığı 'The Ides of March' filminin galası için dün Londra'da medyayla buluşan ünlü oyuncu George Clooney, "siyasete girmeye niyetli olmadığını" söyledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Londra Film Festivali kapsamında basın mensuplarının karşısına çıkarak soruları yanıtlayan George Clooney, "Ben birçok kimsenin sosyal ve siyasi bilince sahip olduğu bir dönemde yetiştim. Ülkemin tarihindeki en büyük değişimler benim büyüdüğüm yıllarda oldu. O yüzden ben de, buna katılacak şekilde yetiştirildim ve bu yoldaki faaliyetlerimi sürdüreceğim" dedi.

Sudan ve Darfur gibi konularda siyasete ucundan dokunduğunu ve "bir rol oynayabileceksem, bunu yapmaktan memnunluk duyarım" diyen George Clooney, "Bir siyasetçi olarak ödün vermem gerekmiyor. Rahatım çok yerinde" sözleriyle, siyasete girmeye niyeti olmadığını vurguladı.

George Clooney, film endüstrisinin siyasi değişimlerde pek fazla etkili olamadığını, genellikle olanları yansıtmakla kaldığını belirtti.

Clooney, "Olanları yakalamamız iki yıl sürüyor. Senaryoyu yazmak, filmi çevirmek açısından... Genellikle birşey olup bittikten sonra, biz olayı yansıtan bir ayna gibi oluyoruz. Öncülük etmiyoruz" diye konuştu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


'The Ides of March filminde' Ryan Gosling, Morris'in hırslı ve gözüpek basın sözcüsü rolünde yer alıyor. Philip Seymour Hoffman da emektar kampanya yöneticisini canlandırıyor.

Filmde, Vali Morris ve ekibinin, ön seçim kampanyası içindeki faaliyetleri giderek kızışırken, Clinton'ın başkanlığı dönemini anımsatacak şekilde, bir stajyer öğrencinin karıştığı üstü örtülü bir seks skandalı patlak veriyor.

Film, Clooney ile birlikte senaryoyu yazan Beau Willimon'un 'Farragut North' adlı oyununa dayanıyor. Oyun 2008 yılında New York'da sahnelenmiş; ertesi yıl da Los Angeles sahnelerinde oynanmıştı.

'HİKAYEMİZ, BİR İNSANI SIRTINDAN BIÇAKLAMAK ÜZERİNE'
Oyunu sinemaya aktarmayı daha 2008 yılında kafasına koymuş olan George Clooney, Başkan Obama'nın 2008'de Beyaz Saray'a seçilmesi yüzünden projeyi rafa kaldırmıştı.

Oyuncu ve yönetmen Clooney, "İnsanlar o sırada böylesine sinik bir filmi izlemeyecek kadar, fazlasıyla iyimser bir hava içindeydiler" diyor.

Shakespeare'in Jül Sezar adlı oyununda sözünü ettiği ve Sezar'ın bıçaklanarak öldürüldüğü 15 Mart tarihini ifade eden The Ides of March ( Idus Martiae), filmde de başkanlık için yapılan ön seçimin tarihini simgelemesi yüzünden başlık olarak seçildi.

George Clooney, "Yaptığımızın bir Shakespeare işi olduğunu söylemiyoruz. Ama hikayemiz, bir insanı sırtından bıçaklamayı esas alıyor" dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
atılmayacak, atä±lmayacak, clooney, siyasete


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir erkeğe mesaj atılmayacak durumlar pyracantha Ah Kadınlar 0 30 Kasım 2010 18:09