IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ekim 2011, 13:09   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Güncel Hava Durumu.




25.10.2011 yağış geliyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın kuzey ve doğusu (Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova, Bilecik, Balıkesir'in Bandırma ve Tekirdağ'ın Çorlu ilçeleri) , Batı ve Orta Karadeniz Kıyıları (Zonguldak, Bartın, Sinop, Samsun, Ordu ve İnebolu), Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Tokat çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz kuzeydoğu kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz), Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneyinde güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Genellikle parçalı, kuzey ve doğu kesimleri çok bulutlu, Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova, Bilecik, Balıkesir'in Bandırma ve Tekirdağ'ın Çorlu ilçelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 Km/S) olarak esmesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, kuzey ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 Km/S) olarak esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, iç ve yüksek kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, kıyı kesimlerinin (Zonguldak, Bartın, Sinop, İnebolu) hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları (Samsun, Ordu), Doğu Karadeniz ile Tokat çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, gece saatlerinde Artvin ve Gümüşhane'nin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve doğusunun aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, gece Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Van ve Hakkari'nin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusu parçalı bulutlu geçecek.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
durumu, güncel, hava


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Güncel Hava Durumu (Haritalı) aLya Haber Arşivi 0 24 Ekim 2011 12:14
Güncel Hava Durumu (Haritalı) aLya Haber Arşivi 0 21 Ekim 2011 11:29
Güncel Hava Durumu (Haritalı) aLya Haber Arşivi 0 17 Ekim 2011 10:59
Güncel Hava Durumu (Haritalı) aLya Haber Arşivi 0 13 Ekim 2011 10:03
Güncel Hava Durumu (Haritalı) aLya Haber Arşivi 0 12 Ekim 2011 10:11