IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ekim 2011, 10:21   #1
Çevrimiçi
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Meteorolojiden 25 İle Yağmur Uyarısı




Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

7,2 şiddetinde depremin meydana geldiği Van'da akşam saatlerinden itibaren kar bekleniyor 7,2 şiddetinde depremin meydana geldiği Van'da akşam saatlerinden itibaren kar bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri'nden alınan bilgiye göre, Van'da bugün aralıklı yağmur, akşam saatlerinden itibaren de karla karışık yağmur, Erciş'te ve yüksek kesimlerde kar bekleniyor.

Van, gündüz 11, geceyse 2 derece olacak. Erciş ve yüksek kesimlerde gece -1 derece olması bekleniyor.

YURTTA HAVA DURUMU

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Batı ve Orta Karadeniz Kıyıları (Zonguldak, Bartın, Sinop, Samsun, Ordu veİnebolu), Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu (Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan, Iğdır, Bingöl, Bitlis, Muş, Van, Hakkari,Şırnak) ile İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Siirt, Batman ve Mardin çevrelerinin yağmur ve sağanak, zamanla Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunun karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz), Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güneyinde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif Yağmurlu geçecek. Rüzgar yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek. (16)

Ankara: Parçalı ve az bulutlu (16)

İzmir: Az bulutlu geçecek. Rüzgar yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esecek. (20)

Adana: Az bulutlu (27)

Antalya: Az bulutlu ve açık (25)

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı (13)

Erzurum: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı (10)

Diyarbakır: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu (21)

Van: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur, yüksekleri kar yağışlı(11)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

Marmara: Genellikle parçalı, kuzey ve doğu kesimleri çok bulutlu, sabah saatlerinde İstanbul, Kırklareli, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinin hafif Yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, hafif olmak üzere kıyı kesimlerinin (Zonguldak, Bartın, Düzce,İnebolu) sabah saatlerinde, Sinop çevrelerinin sabah ve gece saatlerinde Yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Samsun ve Ordu çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Bayburt, Artvin ve Gümüşhane çevrelerinin yağmur ve karla karışık Yağmurlu, akşam saatlerinden itibaren kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU Anadolu: Parçalı çok bulutlu, bölgenin doğusunun (Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan, Iğdır, Bingöl, Bitlis, Muş, Van, Hakkari,Şırnak) aralıklı yağmur ve sağanak, sabah ve öğle saatlerinde Kars, Ardahan ve Ağrı'nın yükseklerinin, zamanla bölgenin doğusunun karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU Anadolu: Az bulutlu, zamanla doğusu parçalı bulutlu, Siirt çevrelerinin akşam saatlerinden itibaren, Batman ve Mardin çevrelerinin gece saatlerinde sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. -

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
meteorolojiden, yle


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Meteorolojiden aşırı yağış uyarısı Cemalizim Haber Arşivi 0 05 Eylül 2010 11:50
Meteorolojiden yağış uyarısı Lucifer Haber Arşivi 0 27 Ocak 2010 22:10
Meteorolojiden kuvvetli sağanak uyarısı Feronia Haber Arşivi 0 16 Ekim 2009 16:53