IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Kocaeli Ekibi Enkazdan İki Kişiyi Canlı Çıkardı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/421619-kocaeli-ekibi-enkazdan-iki-kisiyi-canli-cikardi.html)

aLya 26 Ekim 2011 10:54

Kocaeli Ekibi Enkazdan İki Kişiyi Canlı Çıkardı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Van'da meydana gelen deprem için bölgeye intikal eden Kocaeli Arama ve Kurtarma ekibi çalışmalarını sürdürüyor.


SOĞUK ETKİSİNİ ARTIRDI

Deprem bölgesinden mucize haberleri gelirken Türkiye'nin dört bir yanından ekipler canla başla mücadele ediyor. Soğuk ve yağışlı havanın etkisini artırdığı Van'da Kocaeli İtfaiyesi, AFAD, GESOTİM ve gönüllülerden oluşan 22 kişilik kurtarma ekibi yıkılan binaların içerisinde kalanlara ulaşmaya çalışıyor.


2 KİŞİ YARALI OLARAK KURTARILDI

Şu ana 3 enkazı tarayan ekip söz konusu binalardan 2 kişiyi yaralı olarak çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Ekipler 4 kişiyi de eks (ölü) olarak dışarı çıkardı. Kocaeli'den giden kurtarma ekibi, oluşturulan kriz masasının talebi doğrultusunda bölgede görev almaya devam edecek.


BÜYÜKŞEHİR'DEN DEPREMZEDEYE SICAK YEMEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, deprem felaketinin ardından Van'a 12 personel ile günde 6 bin kişiye yetecek 7 ton yiyecek malzemesini göndermişti. Erciş'te kurulan seyyar mutfak ile deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımıza Kocaeli Büyükşehir Belediyesi günde 3 öğün sıcak yemek servis ediyor. Büyükşehir ekipleri bir hafta boyunca deprem bölgesinde sıcak yemek dağıtacak. İhtiyaç halinde gün sayısı arttırılacak.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, deprem felaketi yaşanan Van için seferber oldu. Büyükşehir, Van ve çevresinde depremden etkilenen vatandaşlar için günde 6 bin kişiye yetecek sıcak yemek çıkartacak. Deprem bölgesine ulaştırılmak üzere 7 tonluk yiyecek malzemesi pazar günü gece yarısı yola çıktı. Büyükşehir Belediyesi, bir hafta boyunca 12 personeli ile Van Erciş'te görev yapacak.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net