IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ekim 2011, 11:38   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Satmak İstediği Tabancayla Kuyumcunun Ölümüne Neden Olan Polise 7,5 Yıl




Adana'da 5 ay önce kuyumcu 24 yaşındaki Ziya Asan'ı, sattığı tabancayı tanıtırken kazayla vurup ölümüne neden olduğu iddiasıyla, 25 yıl hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan emekli polis memuru 57 yaşındaki Cengiz Çelik, 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Adana'da 5 ay önce kuyumcu 24 yaşındaki Ziya Asan'ı, sattığı tabancayı tanıtırken kazayla vurup ölümüne neden olduğu iddiasıyla, 25 yıl hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan emekli polis memuru 57 yaşındaki Cengiz Çelik, 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanığa 'silah ticareti yapma' suçundan da 4 yıl 2 ay hapis cezası verildi.

Merkez Seyhan İlçesi Saydam Caddesi'ndeki kuyumcuda 31 Mayıs'ta meydana gelen olayda emekli polis memuru Cengiz Çelik, iddiaya göre tabanca satmak istediği Ziya Asan'la buluştu. Tabancayı yanında oturan Ziya Asan'ın göğsüne doğrultan Cengiz Çelik, "Bak ne kadar seri silah" diyerek tetiğe bastı. Silahtan çıkan kurşun, Asan'ın sağ koltuk altına isabet etti. Asan olay yerinde yaşamını yitirirken, paniğe kapılarak "Ben ne yaptım. Ben öleydim. Ambulans çağırın" diye bağırarak kaçan Çelik, gittiği bir akaryakıt istasyonundan polisleri arayıp teslim oldu. Tutuklanan Çelik hakkında 'olası kasıtla öldürme' suçundan 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

'BİR ÇİÇEĞİ SOLDURDUM'

Adana 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşmasına çıkan sanık Cengiz Çelik, son savunmasında "Evladımı kaybetmiş gibi üzgünüm. Ailesinin acısını paylaşıyorum. Kendisi için sürekli dua ediyorum. Ben suçsuzum. Tahliyemi istiyorum" diye pişmanlığını dile getirdi.

Sanık Çelik geçen duruşmada ise ağlayarak "Ben silahları sırasıyla tanıtıyordum. Sıra suça konu olan silaha geldiğinde rahmetli silahı namlusundan çekip almak istedi. Elimdeki silahı almak isterken patladı. Patlayan silah elimde kaldı. Bir çiçeği soldurdum. Pişmanım" demişti.

'BENİM ACIMIN 100 KATINI YAŞASIN'

Ölen Ziya Asan'ın babası 50 yaşındaki Celal Asan ise sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek "Benim biricik oğlumu öldürdü. Kendisi de benim yaşadığım acının 100 katını yaşasın" dilerek tepki gösterdi.

Mahkeme heyeti, sanık Çelik'e, öldürme suçundan önce 3 yıl hapis cezası verdi. Ardından da olayda 'bilinçli taksir' olduğuna kanaat getirip cezayı 4 yıla çıkardı. Ancak duruşmalardaki iyi halinden dolayı indirim yapıp, 3 yıl 4 ay hapis cezası verdi. Çelik, 'silah ticareti' yapma suçundan da 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılıp cezaevine gönderildi.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
5, 7, istediği, kuyumcunun, neden, olan, polise, satmak, tabancayla, İstediği, yıl, Ölümüne


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
14 kişinin ölümüne neden olan mibibüsçü tutuklanamıyor! Soul Haber Arşivi 0 07 Mayıs 2011 12:00
Kovaladığı 3 kişinin ölümüne neden olan Türk'e sınır dışı Angel Haber Arşivi 0 23 Eylül 2008 14:18
Hastanın ölümüne neden olan doktorlar yargılansın Alovepoem Haber Arşivi 0 15 Aralık 2007 13:01