IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ekim 2011, 09:34   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vali Cerrah: Tek Vatan Üzerinde Acıyı da Sevinci de Birlikte Paylaşırız




Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah Türkiye'nin doğusu batısıyla, kuzeyi güneyi ile kardeş olduğunu belirterek, tek bayrak altında, tek vatan üzerinde acıyı da sevinci de birlikte paylaştığını söyledi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah Türkiye'nin doğusu batısıyla, kuzeyi güneyi ile kardeş olduğunu belirterek, tek bayrak altında, tek vatan üzerinde acıyı da sevinci de birlikte paylaştığını söyledi.

Osmaniye İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞ-KUR)'un açtığı kursa katılan bir grup bayan bir günlük yevmiyelerini Van'daki depremzedelere bağışladı. Aralarında topladıkları yevmiyelerini bir zarf içerisinde Vali Cerrah'a sunan kursiyerler depremden duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Ziyarette konuşan Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah duyarlı davranışlarından dolayı bayanlara teşekkür etti.

Vali Cerrah, "Bu arkadaşlarımız İŞ-KUR'un verdiği kurslara katılıyorlar. Bir günlük yevmiyelerini Van'daki depremde zarar gören vatandaşlarımıza yardım için bana ilettiler. Kendileri iş öğreniyorlar. Aslında kendilerinin bu paraya ihtiyaçları olmasına rağmen Van'daki vatandaşlarımızın acılarına ortak olmak için İŞ-KUR'dan alacakları bir günlük yevmiyelerini bizim kanalımızla Van'a ulaştırılmasını istiyorlar. Ben bu duyarlı davranışlarından dolayı kendilerini kutluyorum, teşekkür ediyorum. Çok duyarlı bir düşünce" dedi.

Türkiye'nin doğusu batısıyla, kuzeyi güneyi ile kardeş olduğuna dikkat çeken Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah "İnsanımız tek bayrak altında, tek vatan üzerinde acıyı birlikte paylaşır, sevinci birlikte paylaşır. Bayram olduğunda birlikte eğlenir. Üzüntü olduğunda da birlikte üzülür. Bunun en güzel örneğini Osmaniye'de bu kızlarımız kendi ihtiyaçları olmasına rağmen bir günlük yevmiyelerini vererek göstermişlerdir. Biz doğusu batısı, kuzeyi güneyi ile et ve tırnak gibiyiz. Birbirimizden kopmamıza, birbirimizden uzaklaşmamıza imkân yoktur. Çünkü biz hep birlikte kardeşiz." dedi.

İŞ-KUR'un hazırladığı 'Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kursundan geldiklerini kaydeden Derya Karabörk ise Van'daki depremden dolay büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Karabörk, konuşmasında "Arkadaşlarımızla birlikte İŞ-KUR'un bizlere sağlamış olduğu kurstan aldığımız bir günlük ücretleri aramızda toplayarak Van'daki vatandaşlarımıza Valiliğimiz aracılığı ile bağışlamak istedik. Bunu bir bağış kampanyası şeklinde de başlatmak istiyoruz. Valiliğimizden de bu anlamda destek bekliyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Karabörk kursiyer arkadaşlarının bir günlük yevmiyelerini Van'daki depremzedelere ulaştırılmak üzere zarf içerisinde Vali Cerrah'a teslim etti.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
birlikte, cerrah, paylaşırız, sevinci, tek, vali, vatan, Üzerinde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık