IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ekim 2011, 10:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kobider: Birlik ve Beraberlikle Yaralar En Kısa Sürede Sarılacaktır




Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, deprem felaketiyle sarsılan Van'daki vatandaşların sorunlarının devlet-millet işbirliği ile kısa sürede giderileceğini belirtti.

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Başkanı Nurettin Özgenç, deprem felaketiyle sarsılan Van'daki vatandaşların sorunlarının devlet-millet işbirliği ile kısa sürede giderileceğini belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Özgenç, Türkiye'nin büyük bir devlet olduğuna dikkat çekerek, "Türkiye, tarihinde birçok sıkıntıyı yaşamış ve hepsini de büyük bir güç ve iradeyle aşmıştır. Bu acıyı da Allah'ın izniyle aşacaktır." dedi. Özgenç, devletin tepe yönetiminden afet ve yardım organlarına kadar pek çoğunun hareket halinde olduğunun görüldüğünü belirterek, "Devletimiz bu acı olayın yaralarını var gücüyle sarmaya çalıştığı gibi STK'lar da el birliğiyle destek kampanyaları açıp deprem bölgesine yardıma koşmaktadır." açıklamasını yaptı.

KOBİDER Başkanı Özgenç, tüm millet gibi KOBİ'ler olarak da bu süreçte depremin yaralarını sarma hususunda gereken hassasiyeti ve gayreti göstereceklerini aktararak, şunları dile getirdi: "Van ve Erciş'i vuran deprem sonrasında başta hükümetin, STK'ların ve özel sektörün yardımları hızla sürmektedir. Devletin Van depreminde gösterdiği sıcak yaklaşım herkesin malumudur. Ardımızda büyük bir felaket, önümüzde bu felaketin yaralarını hızla sarmanın ve vatandaşlarımızı bir an önce normal yaşantılarına döndürmenin imkanlarını barındıran geniş bir vizyon var. İnsani duygular ile yapılmak istenen yardımlara açık olunduğu yetkililerce açıklandı. Bana göre dışarıdan yardım almaksızın da yaralarımızı devletçe, milletçe el birliğiyle sarabileceğimize ve o gücümüzün de var olduğuna inanıyorum. Ancak adı üzerinde yardım olduğu için herkesçe de kabul edilir."

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
beraberlikle, birlik, en, kobider, kısa, sarılacaktır, sürede, ve, yaralar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
23 yaşındaki genç kadın, bir kaç gün gibi kısa bir sürede 50 yıl yaşlandı... Kalemzede Esrarengiz Olaylar 2 18 Ekim 2011 11:48
Rus borsası kısa sürede eski gücüne dönecek Cemalizim Haber Arşivi 0 19 Eylül 2008 14:21