IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ekim 2011, 10:35   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Demokrat Eğitimciler'den Van İçin Kampanya




Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES), Van depreminin yaralarının sarılması için yardım kampanyası başlattı.

Başlatılan yardım kampanyasını tüm eğitim bileşenlerine sürekli yapılan bildirimlerle duyurmaya başlayan Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Genel Başkanı Gürkan Avcı, "Van ve çevresindeki depremzedelerin acil ihtiyaçlarının karşılanması için tüm eğitim bileşenlerinin katkı ve katılımlarını bekliyoruz. Yardımda bulunmak isteyen üye ve vatandaşlarımız sendika genel merkezimize başvurabilirler. Bu amaçla toplanacak başta çadır, battaniye ve kışlık giyecek eşyaları olmak üzere, gıda paketi, su, çocuk ve kadın pedi ile elektrikli ısıtma cihazları sendikamız maharetiyle bölgeye ulaştırılacak." dedi.

Yardım kampanyasının koordinasyonunun, bu alandaki faaliyetleri yasal olarak yürütmekle görevli olan Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından tüm bankalarda açılan hesap numaralarına yapılmasını isteyen DES Genel Başkanı Gürkan Avcı, tüm eğitimcileri kısa mesaj bağışında bulunmaya da davet etti. Avcı, Van'da meydana gelen deprem sonrasında kardeşlik duygularının daha da güçlenerek pekiştiğini, yaşanan acının ardından tek yürek olan Türkiye'nin, Van'ın acısını yüreğinde en derin bir şekilde hissettiğini söyleyerek, "Acılar paylaştıkça azalır. Van'daki kardeşlerimizin acısı bizim acımızdır. Türkiye Van depremiyle kimsenin bizi ayıramayacağını bir kez daha ispatlamıştır." ifadelerini kullandı.

Kızılay tarafından açılan ve tüm GSM operatörlerinden ulaşılabilen 2868 nolu SMS bağış numarasına, tüm üye, öğretmen, eğitim çalışanları, öğrenci ve velileri kısa mesaj göndererek bağışta bulunmaya davet eden Avcı, depremde yaralanan ve enkaz altından çıkarılan afetzedelerin kan ihtiyacının karşılanabilmesi için tüm vatandaşları Kızılay Kan Merkezlerine kan bağışında yapmaları çağrısında da bulundu.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
demokrat, eğitimcilerden, için, kampanya, van, İçin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dışişleri Bakanlığı, PAKİSTAN İçin Yardım Kampanya'sı Düzenleyecek! Sametold Haber Arşivi 0 01 Eylül 2010 21:32